ОВЕН

От сутринта в почивния ден работете и помогнете на нуждаещите се, ако се занимавате със социална дейност. Ще се справите успешно с всичките си задължения. Благодарността на хората ви дарява нови сили. Ще бъдете доста натоварени с работа, но в края на деня ще сте доволни. Старанието ви ще бъде оценено. Прибирате се уморени от работа, но всичко добро настроение и отмора, вечерта ще се наложи отново да се губите с роднински проблеми, които не са ви по силите. Помогнете с каквото можете. Не съсипвайте отношенията с интимната си половинка заради тези никому ненужни свади.

ТЕЛЕЦ

banner

Очаквайте запознанство с впечатляващи ви хора, въпреки че деня е почивен. Не забравяйте, че Съдбата ви дава шанс за успешни начинания. Пазете се от самохвалство и не се поддавайте на ласкателства, които целят да измъкнат информация за идеите ви. Имате на кого да разчитате в този ден. Любимите ви хора не са доволни от отношението ви към тях, не само защото сте постоянно заети, а и защото все подреждате живота и мислите им. Променете поведението си. Интимната ви половинка се стреми да ви угоди, но вие непрекъснато сте недоволни, дори и в леглото.

БЛИЗНАЦИ

Отново сте в блестяща форма и дразните конкурентите си, въпреки че деня е почивен. За завистниците почивка няма. На работното място не отказвайте предложената помощ, за да се справите бързо със задълженията си. Не се колебайте да поднесете и новите си идеи на ръководството. Срещнете се с деловите си партньори, ако имате свой бизнес. За разлика от професионалните ви отношения, личният ви живот е хармоничен и сте длъжни да го съхраните от интриганти и злобни хорица, които искат да сте нещастни като тях. Отдайте се на чувствата си. Хармонията в отношенията с интимния ви партньор засилва желанието ви за сексуални удоволствия.

РАК

По-добре е в почивния ден да отмените планираното делово пътуване. На работното място се справяте със задачите си по-добре от очакваното. Не работете до късно. Започнатото в този ден ще ви донесе успехи. Обогатете се с нови знания. Не отказвайте изгодни предложения за работа, дори и да са свързани с промяна на работното място. Личният ви живот е хармоничен, спокойствието в семейството ви е факт. Чувствата ви са споделени. Нямате повод за притеснения. Пригответе си вкусна вечеря, бутилка с отбрано вино и се отдайте на интимни мигове и сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Денят е почивен, но вие имате възможност да обмислите кога да поставите началото на нови печеливши занимания. На работното място се радвате на успех и признание. Пазете се от безпричинна разправия с колегите си. Амбицията ви и желанието някой друг да поеме част от работата ви е причина да проблеми. Бъдете тактични към любимите си, ако са изнервени и искат да споделят проблемите си с вас. Така ще имате възможност да им помогнете и да разчитате на тяхната подкрепа. Вечерта си останете у дома и се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия.

ДЕВА

Денят е почивен, привидно труден, но и успешен за всички вас. Обърнете внимание на приятелите и близките си. Не предявявайте прекалено високи изисквания на работното място. Подгответе се за напрежение и противоречия. Ще бъдете изкушени да поставите ново начало, но го обмислете добре. При разговорите си с близките хора не проявявайте излишна агресия, за да си спестите проблемите. Не контролирайте разговорите на интимния си партньор. Ако сте решили да обсебвате до степен на задушаване любимите си ще ги отдалечите и ще се лишите от секс.

ВЕЗНИ

Очаквайте промени, свързани с приятни новини, които ще ви помогнат в почивния ден да направите обрат и да тръгнете в нова посока. Лошо ви настроение във втората половина на деня е временно. Не се затваряйте в себе си. Съсредоточете се върху основните си задължения и не се разпилявайте. Възможни са проблеми заради грешки на работното място. Новите запознанства ще ви донесат разочарования и страдания, ако решите, че могат да се превърнат в дълготрайна романтична връзка. Сексуалните контакти с любимите ви ще ви доставят удоволствие, ако не сте прекалили с алкохола или с флиртовете.

СКОРПИОН

Въпреки желанието ви да творите, забравете за известно време професионалните си планове, ако са свързани с начинания. На работното място завършете започнатите задачи, въпреки че деня е почивен. Новите проекти днес не ви носят успех. Оценката, която ще получите на работното си място е от значение за материалното ви състояние. Не се опитвайте да изяснявате отношенията с интимната си половинка, след като се приберете напрегнати и ядосани от работа, защото рискувате да се изпокарате. Сексуалните наслади ще ви подминат. Причината е във вашата непредвидливост и в ината ви.

СТРЕЛЕЦ

Използвайте възможността въпреки почивния ден да промените нещо в живота си и да го направите по-добър. Освободете се от песимизма си и обзелите ви страхове, че някой ви преследва и мами. Не се обвързвайте с обещания за търговска дейност, дори и ако е само днес. Деловите предложения ще ви донесат загуби. Няма да ви се разминат и проблемите с интимния партньор, ако сте готови да спорите без причина, само защото някой ви е ядосал. Спестете си агресията. Ще се наложи да забравите за сексуалните си желания.

КОЗИРОГ

В почивния си ден ще научите за приходи, които отдавна очаквате. Не правете веднага планове за покупки. Работата ви спори. Успехите от започнатите задачи не са сигурни. Бъдете отговорни. Избягвайте да действате импулсивно. Пред вас е идеален ден, за да обмислите преход към нов вид дейност. Въпреки напрежението през деня, вечерта за щастие ще се успокоите с вкусна вечеря и в интимна обстановка с любимите си. Сексуалните мигове ще ви дарят с незабравими изживявания, ако сте си възвърнали доброто настроение.

ВОДОЛЕЙ

Подвластни сте на емоцията в този почивен ден. Време да си спомните, че е редно да отдадете дължимото внимание на близките си. Отдайте се на рутинните си задължения. Успехът ще ви споходи неочаквано. Трудностите на работното място и свързаните с бизнеса ви преодолявате с лекота, ако повярвате в силите си. Запознанствата, свързани с намерението ви да създадете семейство няма да бъдат успешни, ако не преценявате познатите си и сте решили на всяка цена, дори и с неподходящ партньор, да се лишите от самотата. Ако сте семейни, скъпи дами, можете да се отдадете на романтични мигове и сексуални удоволствия.

РИБИ

Бъдете предпазливи в почивния ден и не се впускайте в делови запознанства, които могат да се окажат неподходящи. Ще бъде грешка, ако решите да споделите идеите си с хора, които ви ласкаят. Личните ви отношения са проблемни. Справяте добре със задълженията си на работното място. Любимите ви хора ще се изненадат приятно от ранното ви прибиране у дома и желанието да приготвите вечеря, което не се случва често. Хапнете си, пийнете си вино и се отдайте се на чувствата си и на желан секс, които ще ви възвърне силите.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!