“За два часа детето ми спря да говори заради агресия на таксиметров шофьор. 8-годишният ми син толкова се уплаши, че единственият въпрос, който ми зададе, беше защо водачът на жълтата кола е крещял.”

Това разказа емоционално пред “България Днес” топмоделът Цвети Разложка, която е носителка на редица титли от конкурси за красота, сред които “Мис България Галакси”, “Мис Глоуб” и награда на медиите от международен конкурс в Китай. Наскоро красавицата разказа как за малко таксиметров шофьор не я е ударил и отпратил в лентата за насрещно движение, докато на задната седалка стоял малкият й син.

“Взимах детето от училище, докато си карах спокойно в моето платно, и таксиметров шофьор тръгна да ме изпреварва отдясно и за малко да ме удари от страната, където седеше детето. Натиснах клаксона и очевидно това го ядоса, изпревари ме и рязко натисна спирачки пред мен. Започна да кара бавно и рязко да спира, като създаваше предпоставки за катастрофа”, върна лентата назад Разложка.

banner

“На светофара бях в едната посока, за да завия към вкъщи, а другият водач беше до мен за направо. Когато застанахме един до друг, шофьорът на таксито свали стъклото, имаше и друг човек до него и започнаха да ми крещят. Аз го попитах не го ли е срам така да ме засича. Агресорът започна да размахва средни пръсти, да псува и да говори цинично. Видя, че има дете в колата, но това не го спря”, доразказа неприятната ситуация Цвети.

По нейни думи огромна част от катастрофите у нас се дължат на бързащи и невнимателни шофьори. “Има водачи, които не спазват правилата и карат сякаш са на пистата на “Формула 1″. Веднъж за малко да ме премажат на пешеходната пътека, докато пресичах с детето за ръка. Не стига, че шофьорът беше в нарушение, а и извика” “Аре, ма, по-бързо”, възмутено разказа Разложка. Според нея трябва да има по-сериозни наказания за нарушителите на пътя.

“Ако законът се спазва и има адекватни наказания за престъпните шофьори, ще има много по-малко смъртни случаи на пътя”, категорична е за финал Цвети.

 

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!