ОВЕН

Появява се нова яснота в делата ви, която може би ще изиска от вас да се откажете от досегашните планове и амбиции. Не е изключено някои Овни да получат неприятно съобщение или неочаквано да ги връхлетят проблеми. За каквото и да става дума обаче, късметът ще е на ваша страна.

ТЕЛЕЦ

banner

Вторник е много хубав, особено за семейно-домашни дела. Възможни са печалби, получаване на наследство, разрешаване на жилищен проблем. Не е лошо, ако някой ви потърси за помощ, да откликнете. Не мислете, че давате твърде много на другите.

БЛИЗНАЦИ

Внимавайте с парите днес, бъдете предпазливи и в контактите. Отстрани изглеждате като хора, разглезени от съдбата, затова не е изключено постъпките ви да се изтълкуват превратно. Възможни са конфликти с мъже, сдържайте се. Не е лошо да сте по-резервирани и в любовта.

РАК

Необходимо е да се примирите с някои обстоятелства, упоритостта днес само ще ви навреди. Намалете харчовете, склонни сте да пилеете пари. Вторник има с какво да ви зарадва, но овладявайте емоциите. Възможно е да допуснете грешка. Напредък и успех в делата.

ЛЪВ

Мнозина от Лъвовете се чувстват щастливи днес. Овладейте темперамента си. Ще навредите на другите, не е изключено и те да ви навредят. Не бъдете много самоуверени, мисленето ви не е най-правилното. Не се опитвайте да постигнете успех със сила. Вторник ще донесе печалби.

ДЕВА

Денят е много късметлийски. Ще осъществите замислите си, ще се радвате на печалби и придобивки, ще можете да помогнете и на другите. Имате влиятелни протекции. Изпълнението на задача, поставена от шеф, ще бъде и лично за вас. Ще бъдете поздравени лично от него за успеха ви.

ВЕЗНИ

Вашите постижения във вторник не са малко, но не надценявайте възможностите си. Задължително е да работите в екип с други хора, самостоятелната изява няма да даде желаните резултати. Бъдете предпазливи в любовните дела, склонни сте да правите грешки. Избягвайте конфликти.

СКОРПИОН

Много печеливш ден за бизнес и търговия. В емоционален аспект вторник е тежък. Смятате се за жертви на несправедливостта, но по-вероятно е да сте допуснали грешка. Направете си извод и поемете отговорността за постъпката си. На работното място сте застрашени от конфликт.

СТРЕЛЕЦ

Вторник е напрегнат, но очертава печалби по професионална линия. Бъдете пестеливи с парите, не е изключено да ви потрябват за път. В контактите ви ще настъпят промени, ще имате известни затруднения в рботата си. За някои Стрелци денят вещае раздяла с близък човек, а за други – нови връзки с дългосрочно и доходоносно развитие.

КОЗИРОГ

Денят ви е печеливш както в материален аспект, така и по отношение на любовта. Ситуацията около вас се подобрява, откриват се възможности да подобрите и финансовото си положение. Денят изяснява обстоятелствата от домашно естество, което ще ви застави да промените целите си. Предприемате важна стъпка в живота си, която ще повлияе статута ви.

ВОДОЛЕЙ

Не са изключени конфликти във вторник, бъдете сдържани и предпазливи. Не споделяйте плановете си, нито пък давайте идеи в работата си, докато не ви ги потърсят. Притеснени сте и лесно може да допуснете грешка. Най-застрашени сте в общуването на работното място. Наблюдават се трансформации, възможно е да тръгнете в грешна посока. Бъдете внимателни!

РИБИ

Най-неприятното за деня е откриването на възможност за любовно удовлетворение. В повечето случаи фиксира тайна връзка. Не е лошо обаче да се задействате делово и по-специално да се насочите към контакти без емоционални окраски. Така ще разрешите финансов проблем. В работата си ще получите подкрепа от влиятелна жена, която ще пази гърба ви.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!