Калин Врачански възкръсна. Героят му от „Братя“ се върна от мъртвите. Екранният Борис Донков в сериала, изигран от актьора, бе убит в края на втори сезон. Изненадващо за всички той се появи за последните няколко серии от финала на сериала.

Смяташе се, че Калин се е скарал с продуцентите на лентата и затова е аут от продукцията. Врачански обаче обясни, че заради постановката на мюзикъла „Баща ми бояджията“, в която изпълняваше главната роля го е накарала да излезе от кримката.

Много от феновете на „Братя“ бяха забравили за Калин докато изведнъж лицето му не се появи в сериите.

banner

Ролята на звездата този път е различна. В първите два сезона той изигра един от двамата братя Борис Донков. Героят му бе опожарен, докато се лекуваше в болницата от бившата жена на брат му му – мафиота Денис Топалов.

Екранното му семейство ритуално се сбогува с Врачански, ала при разследването на останките след инцидента не беше открито човешко ДНК, което остана загадка за инспектор Йосифов, който разследва случая.

Новата роля на актьора отново е на ченге. Този път играе чужденец – инспектор от „Европол“ Брад Дейвидсън. Явно все пак някой е успял да помогне на героя на Врачански да се спаси от пламъците. Кой е той ще се разбере на финала на сериала, който е утре писа „България Днес“.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space