ОВЕН

В този почивен ден е по-добре да не обсъждате инвестициите. От сутринта ще ви изненадат неочаквани обрати. Бъдете внимателни, ако се налага да шофирате. Отдалечете от пътя си и работата си всички ваши познати, които проявяват интерес към плановете ви. Не бъдете прекалено доверчиви, ако ви убеждават, че ще са ви полезни.

Личните ви отношения отиват на втори план, заради нежеланието ви да приемете начина на живот, който се опитват да ви налагат роднините на вашия избраник, а вие няма как се примирите с това. Забравете за сексуалните удоволствия, които отдалечихте сами, но с право.

banner

ТЕЛЕЦ

На работното място ще жънете успехи въпреки почивния ден. Поставете успешно начало на важни делови разговори и осъществете срещи с нови партньори. Ще ви изненадат нови предложения. Съдбата ви дава шанс да се срещнете със стари колеги, които ще ви бъдат полезни при постигане на вашите нови цели.

Семейните двойки ще трябва да преразгледат отношенията си, ако не са уверени, че искат да остареят заедно и разправиите са се превърнали в постоянни скандали. По-добре раздяла и нова връзка, отколкото агония и душевни страдания.

БЛИЗНАЦИ

Хората, които в този почивен ден пренебрегват вашите съвети, ще загубят от нежеланието да се задълбочат в думите ви, които са изключително важни за тях. В тяхна вреда е липсата на желание да ви чуят, въпреки че късно ще я осъзнаят. Няма да са успешни запознанствата, особено деловите.

Възможни са усложнения в личния живот или любовни разочарования предизвикани от ваши действия. Не се поддавайте на желанието за секс с непознати партньори, защото рискувате да си създадете сериозни проблеми.

РАК

Водите битка за надмощие с ваш колега, която е ненужна и натоварваща. В почивния ден не надценявайте силите си и знанията си. Не сте уверени в себе си и ви е трудно да вземете важни решения. Не се поддавайте на изнудване заради взет заем. Запазете спокойствие и се задълбочете в задълженията си.

Предстоят ви разправии у дома. Не са изключени проблеми с ваш роднина. Не създавайте предпоставка за скандал. Не разчитайте на късмета си и рискувайте. Сексът със сигурност ще ви зареди с нови сили и добро настроение.

ЛЪВ

Възможни си измами, ако се занимавате с търговия в този почивен ден, въпреки че в края на месеца имате добри приходи. Интуицията ви помага да прецените правилно действия си и да не допускате грешки. Не се изненадвайте, ако ваши колеги се държат грубо и предизвикателно и не им отговаряйте със същото поведение.

Ако не сте семейни, мили жени, и сте срещнали любовта, днес е идеален ден да вземете решение за създаване на семейство. Ако сте се освободили от съмненията си и сте сигурни в чувствата си, сексът ще ви достави незабравими мигове.

ДЕВА

Не допускайте конфликт на работното място, дори и ако в почивния ден нарочно ви предизвикват. Вашите служебни задължения изискват да планирате деня си така, че да се справите с тях до края на работното време. Не се впечатлявайте от страничните дразнители. При възможност помогнете на ваш близък, който се нуждае от съвет.

Ще се наложи да помогнете на близък човек, а с това ще предизвикате ревността на партньора си. Бъдете отговорни към отношенията си и споделете защо и от кого ви е поискана помощта. Сексуалните контакти трябва да са по взаимно желание, а не насила изпросени от вас. По-добре ги отложете.

ВЕЗНИ

В почивния ден съберете средства за благотворителна кауза, само ако сте убедени дълбоко в себе си, че усилията си струват. Ако развивате собствен бизнес обмислете как по-бързо да привлечете нови съдружници, които няма да ви предадат след време. Обмислете добре действията си и проявете решителност в постъпките си, за да имате успех в начинанията.

Вечерта очаквайте разправии с роднини. Не усложнявайте отношенията с любимите си, заради закъснението ви. Ако не съхраните спокойствието си и не намерите задоволително обяснение за поведението си, се откажете от сексуалните удоволствия.

СКОРПИОН

Ще се радвате на успех при уговаряне на сделки, ако в почивния ден работите за себе си и не се натоварвате с чужди задължения, които ви пречат да се справите с вашите. Ще постигнете разбирателство с деловите си партньори. Поставете началото на новите си предварително обмислени и съгласувани задачи.

Днес можете да дадете израз на чувствата, които бушуват във вас, но по типичния за ваш консервативен начин на общуване. След романтичната вечеря се отдайте на желани сексуални удоволствия, но не и ако все още не сте опознали партньора си.

СТРЕЛЕЦ

Вашите убедителни обяснения ще заставят хората около вас да се съгласят с доводите ви в почивния ден и да подкрепят новите ви идеи и начинания след края на месеца. Не приемайте сериозно случайно подхвърлените язвителни забележки. Бъдете внимателни при срещи с непознати. Вечерта очаквайте романтична среща.

В личният ви живот ще възникнат усложнения, заради интриги, свързани с изневяра. За пореден път трябва да се откажете от секса, защото няма да срещнете взаимност у партньорите си.

КОЗИРОГ

Ограничете по възможност през целия почивен ден разговорите с колегите и с началниците си, за да не се изпокарате заради вашите критични забележки, които не успявате да преглътнете. Не започвайте нови занимания. Всички прибързани действия ви обричат на провал. Отстоявайте мнението си и бъдете верни на себе си, само ако сте сигурни в правотата си.

Вечерта си останете у дома и създайте приятна обстановка за близките си. Обърнете внимание на децата си, поканете си гости. Не се лишавайте от приятните интимни мигове с любимите хора и от сексуалните наслади.

ВОДОЛЕЙ

Изявете творческите си заложби без колебание, въпреки че деня е почивен. Отдайте се на активна работа и изясняване на отношенията с вашите колеги. Предстои ви доста натоварен в професионално отношение, но и успешен ден. Няма да ви липсват емоции, делови предложения и разговори, но във ваша полза.

Може да създадете семейство или да срещнете подходящата половинка. Денят носи за новобрачните, щастливи години съвместен живот. Сексуалните удоволствия са добра възможност да докажете отново чувствата си.

РИБИ

Намерете компромисно делово решение в почивния ден, свързано с очаквано от вас финансиране на нов проект, за да ви подкрепят. Не проявявайте прекомерна доверчивост към хората от вашето обкръжение, за да избегнете загубите на работното място. Задълбочете се в работата си. Трудностите няма да са малко, но не бива да ви притесняват.

Не се изненадвайте, ако се увлечете в нова романтична връзка. Любимите ви се притесняват заради нежеланието ви да им докажете чувствата си. Постарайте се да предразположите интимния си партньор към сексуални удоволствия.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space