Овен
Сряда е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. В следващите два дни ще спечелите предимства и пари, но след това Ви чакат неприятни изненади и отхвърляне. Сряда е утре, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна – туризъм или малко повече часове във фитнеса. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Отидете на работа в добро настроение. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.
Щастливи числа: 23,45,25,17,3,14

Телец
Сряда – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Утрешният ден ще е подходящ за пътувания, за бизнес, като цяло за работа, свързана с банки и финанси. Не рискувате и залагайте на сигурността и на добрите си познания за това, с което работите. Не е изключено да Ви възложат изпълнението на отговорен проект, от който освен име да спечелите и пари. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел”, свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.
Щастливи числа: 8,9,41,45,40,33

Близнаци
Сряда говори за много удобства, а преобладаващата част от Близнаците са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Утре всяка работа, свързана с кариерата и професионалната Ви реализация е полезна и Ви носи добри перспективи за бъдещето. Утре не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.
Щастливи числа: 21,10,37,20,25,27

banner

Рак
Сряда, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Въпреки затрудненията, причинени от ваши противници и неприятели, Сряда Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Работата Ви ще получи висока оценка. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Утрешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.
Щастливи числа: 40,10,16,31,23,24

Лъв
Сряда ще блести с особен успех за Лъвовете. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите, ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятърът. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави. Затова пък до Вас има хора, които Ви обичат и Ви подкрепят със съветите си. Въпреки това работата Ви ще е успешна. Не пренасяйте вкъщи своите недоволства и душевни терзания. Утре просто е такъв ден.
Щастливи числа: 38,34,42,15,40,26

Дева
Сряда ще е доста успешен ден за представителите на Дева. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. За Вас не се препоръчват пътувания, контакти или работа с хора в чужбина, както и рисковани действия, свързани с бизнес или с финансови дейности. Утрешният ден ще е подходящ и за големи покупки. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Девите през утрешния ден. Намерете начин да се отпуснете.
Щастливи числа: 39,21,5,26,28,20

Везни
В сряда интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Утрешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави. Затова пък до Вас има хора, които Ви обичат и Ви подкрепят със съветите си. Заемете се с рутинната си работа, за да не предизвикате проблеми през следващите девет дни. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.
Щастливи числа: 6,17,35,7,24,5

Скорпион
Утрешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Жените от знака може да имат любовно разочарование поради завишените си очаквания. Утре е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Реализираните финансови сделки ще подобрят бита и психическото Ви състояние, което оказва се е в пропорционална зависимост от парите. Подгответе се за печеливша работа, която не трябва да отказвате. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.
Щастливи числа: 2,24,1,17,28,42

Стрелец
Сряда ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този сряда. Утрешният ден ще е идеален ден за нови срещи и любовни запознанства. Сряда е особено благоприятен и успешен за контакти. По-скоро отколкото си мислите може да спечелите пари. Утрешният ден ще е подходящ за домашни дела. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.
Щастливи числа: 38,0,45,37,7,14

Козирог
Сряда е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Козирозите. Утрешният ден не е благоприятен за работа с финанси и за бизнес, особено внимавайте, ако трябва да поемете риск. Сряда ще е нервен и неприятен ден за онези представители на Козирог, които очакват да реализират финансови постъпления от определена дейност. Изясняват се нещата и в любовта. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Бъдете борбени.
Щастливи числа: 24,1,15,13,38,3

Водолей
В сряда за представителите на зодия Водолей възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Благодатен и плодоносен, сряда предоставя на Водолеите значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Утре вечер Ви предстои емоционална среща с любовта. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Вие сте трудолюбиви хора, едва ли ще се уплашите от работа, ама собствената Ви нерешителност Ви пречи. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.
Щастливи числа: 18,5,12,13,0,24

Риби
Сряда е успешен ден за Рибите. Може би е време да сложите край на някои свои увлечения, които Ви губят свободното време и парите. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Бъдете себе си, без да се възгордявате от това. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Притесняват Ви въпроси от материален характер, но след утрешния ден едва ли ще остане място за притеснение у вас. Просто всичко, което ще Ви се случи утре, ще е потвърждение на Вашите надежди и адекватен отговор на усилената Ви работа напоследък. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.
Щастливи числа: 40,46,23,6,9,14

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!