Destiny

Хороскоп 5 август: Овните може да са изправени пред стресова ситуация на работното място, а Раците ще имат възможност да дадат съвет на някого

  • Published in Lifestyle

Овен - Ако сте изправени пред стресова ситуация на работното място, решете до каква степен искате да запазите статуса си. Ако началниците не ви подкрепят, може би е време да помислите за промяна. Ситуациите може да изискват повече гъвкавост от обикновено.

Телец – Планетата Марс ще ви изпита колко издръжлив човек сте. Трябва да избягвате емоционалните и физически изкушения, които ви очакват сега. Само вашият ум и вашето сърце могат да ви насочат към пътя на истинското щастие.

Близнаци – Ако вашият партньор преминава през труден период, той се нуждае от вас и вашата ръка за помощ, разбиране и подкрепа, за да има достатъчно енергия да преодолее тревогите си. Партньорството не е само романтика, любов и нежност.

Рак – Ще имате възможност да дадете съвет на някого, който много ще оцени помощта ви. Бъдете добър приятел и се фокусирайте върху благополучието на другите днес. Парите не са всичко, в живота има възходи и падения, но любовта е най-важното нещо.

Лъв – Днес чувствате, че можете да направите всичко сами и много по-добре, отколкото с помощта на другите. Внимавайте, поради преувеличения си оптимизъм, да не се подведете на погрешни действия и най-вече да не вземете прибързани решения, без да сте помислили за последствията.

Дева – Днес несигурността ще завладее живота ви и ще се почувствате някак безсилни да се справите с многото отговорности, които имате. Не забравяйте, че имате хора до себе си, които искат да ви помогнат, така че не се колебайте да говорите с тях и да приемете тяхното предложение.

Везни – Трябва да спрете да слушате хора, които ви казват, че не можете да постигнете целите си. Вие сте силен човек, който е в състояние да преодолее всяко препятствие, което се изпречи на пътя ви. Освен това сте един от абонатите на късмета, който смята в скоро време да ви посети.

Скорпион – Не пренасяйте проблемите си от службата в личния си живот. Лунната позиция ще ви помогне да преодолеете ограниченията си. Сега е най-доброто време да се ангажирате с по-здравословен начин на живот и упражнения.

Стрелец – Докато някои се издигат във висините, други падат. В работата трябва да мислите за бъдещето и да организирате идеите си по-добре. Отървете се днес от всичко, от което нямате нужда – дрехи, вещи, електроника, хора.

Козирог –Днес сантименталността ви взема връх и ви прави доста чувствителни. Емоционално ставате малко сприхави и това може да ви доведе до конфликт с партньора ви. Не казвайте нищо, преди да сте помислили дали сте прави.

Водолей – Днес е подходящо време да се подготвите правилно за един труден ден. Имате много задължения, семейни затруднения и извънредни ситуации, които могат да ви извадят от равновесие. Ще са необходими малко усилия от ваша страна.

Риби – Помнете, че истинската свобода се състои в това да бъдете себе си. Няма нищо егоистично в това да искате да посветите малка част от времето си за себе си. Не позволявайте на никого да ви безпокои и намерете днес поне няколко минути, за да се отпуснете перфектно.

Banner 468 x 60 px