Destiny

Резил: Сватба No. 2 на Благой в хотела на тъста и на негови разноски

  • Published in Lifestyle
Резил: Сватба No. 2 на Благой в хотела на тъста и на негови разноски HotArena

Вчера бе втората сватба в живота на футболиста Благой Георгиев, станал по- известен с любовните си похождения, отколкото с кариерата си.

По информация на „Телеграф“,  събитието ще е във Велинград, където бащата на булката стопанисва хотел. Бизнесменът е затворил целия комплект за венчавката на щерка си Полина и Благо. Именно родителите са тези, които ще платят масрафа около венчавката, а след това и партито, твърдят запознати. Майката и таткото на Благо също са се включили с равен дял, за да не се срамят пред сватовете. Самият Благо обаче няма проблем с това да е на чужда издръжка.  Още не е ясно дали ще има и църковен брак, или предвид слабия ангел на Георгиев и факта, че създава семейство за четвърти път, ще се въздържат от клетви пред Бога.

Към момента, Георгиев има четири деца и три неуспешни опита за семейство,  като брак имаше само с богатата татарка Есмер. След като сложи край на брака си красавицата, бащата на Омерова го изгони позорно, като не му даде да си вземе дрехите. Освен това Благой не е виждал сина си от Есмер повече от 4 години.

Banner 468 x 60 px