Фандъкова ожени Боби Турбото и Калина Крумова

  • Published in Lifestyle

Борислав Захариев, по известен като Боби Турбото, вече не е в отбора на ергените. 41-годишният актьор се врече във вечна вярност на любимата си бившата депутатка Калина Крумова. Сватбата им бе изненада за мнозина, тъй като двамата запазиха в пълна тайна връзката си до самата церемония.

Само най-близките им бяха посветени в тази любовна история. Калина и Борислав първо сключиха граждански брак в София, където сложиха своите подписи пред кмета на столицата Йорданка Фандъкова. Тя пък им подари фиданка, която младоженците засадиха в градинката до общината. „Нека любовта ви е като дърво. Устойчива, голяма и красива. С дълбоки корени, с красива корона и устояваща на бури. Бъдете семейство Захариеви!“ пише на табелката, поставена на дървена дъсчица, с която кметът на столицата зарадва младоженците. Пищното тържество на влюбените обаче не бе в София, а на морето, пише вестник "Филтър".

Двамата се венчаха в храма „Св. Св Кирил и Методий“ в Созопол. След това купонът се пренесе в комплекс „Аполония Ризорт", докъдето младоженците се придвижиха с „Ролс-ройс". Там се проведе и изнесен ритуал, а като водеща се изяви актрисата Александра Сърчаджиева. Тя е близка приятелка на младото семейство и не спря да забавлява присъстващите по време на официалната" част. Дъщеря ѝ София пък бе една от шаферките.

Събитието уважи и Калин Сърменов - директор на Сатиричния театър, където на щат работи Боби Турбото. За 37-годишната бургазлийка Калина това е втори брак. Тя вече има един зад гърба си, както и син, който роди съвсем млада само на 17. Младежът присъства на сватбата заедно с баща си и с красивата си приятелка. Изненадите по време на веселбата валяха една след друга. Булката сюрпризира любимия си с гайдари, чието изпълнение много го разчувства.

Боби също не се сдържа и хвана микрофона. Той има солиден опит като певец, тъй като участва в два музикални формата „Като две капки вода" и „Маскираният певец", който дори спечели в образа на Баба Яга. Младоженецът избра да изпълни пред гостите големия хит на Емил Димитров Ако си дал". Със своя неподражаем стил народната певица Славка Калчева накара голя ма част от присъстващите да се хванат на хоро с нейната „Бяла роза, а като водещ се изяви диджей Дамян. На тържеството бяха спазени всички ритуали чупене на питка, хвърляне на булчин ски букет и жартиера, както и рязане на торта, а купонът приключи в малките часове на нощта.

 

Banner 468 x 60 px