Destiny

Хороскоп за 14 май: Лъвовете днес имат нужда да свършат малко повече работа, защото им доскучава

  • Published in Lifestyle
блиц блиц

Овен и Асцендент Овен –Напоследък сте били твърде напрегнати, което се отразява на всичките ви връзки. Засега няма да е лошо да се възползвате малко от свободното време или нещо, което ще ви отпусне и развесели.

Телец и Асцендент Телец – Можете да очаквате много неща, които ще изскочат непланирано, когато се заемете с работата. Всичко, от което се нуждаете, е малко повече дисциплина и всичко, което имате, ще бъде направено навреме.

Близнаци и Асцендент Близнаци - Искате да си починете от всякакви по-сериозни ангажименти и да се посветите малко на общуването и приятелите, които сте поставили за кратко на заден план. Днес е денят за тях! Имате много интересни, креативни идеи.

Рак и Асцендент Рак – Днес вие сте във вашата стихия. Готови сте да правите жертви за тези, които обичате, както и да се посветите изцяло на семейството си. Може би няма да е лошо в този ден да направите нещо приятно за себе си. Отидете на разходка.

Лъв и Асцендент Лъв – Имате нужда от малко повече действия, не сте свикнали с толкова много свободно време. Всъщност може и да сте свикнали, но днес не знаете какво да правите. Отегчени сте, така че сте по-склонни да търсите компанията на други хора.

Дева и Асцендент Дева – От известно време се опитвате да се организирате и да споделите няколко момента на непринуден разговор и смях с любимите си хора. Сега имате достатъчно време и те много ще се радват, че можете да ги споделите заедно.

Везни и Асцендент Везни – Трябва да си осигурите моменти на отдих, които да ви помогнат да се отпуснете и да забравите за всички трудности и събития от предишните работни дни. Ако имате възможност, пътувайте за кратко. Промяната на средата определено ще ви хареса и ще направи чудеса, когато става въпрос за обновяване на вашата енергия.

Скорпион и Асцендент Скорпион – В любовта нещата не са толкова лоши, но сте склонни да ги влошавате сами с черните си мисли. Горе главата. Имате толкова много причини да бъдете щастливи, просто трябва да си ги спомняте от време на време. Засега не би било лошо да се съсредоточите върху някои неща, които ви отпускат.

Стрелец и Асцендент Стрелец – Ако планирате да се посветите на по-сериозна работа, това не е денят за това, но определено ще имате няколко добри идеи. Ако планирате да пътувате някъде за уикенда, сега е страхотно време да го направите.

Козирог и Асцендент Козирог – Ако днес мислите да направите някои радикални ходове, които ще обърнат нещата във ваша полза, по-добре пребройте до десет и се успокойте. Няма да можете да промените вече изградените планове, що се отнася до работата, а дори и в любовен план, не очаквайте много разбиране от партньора си.

Водолей и Асцендент Водолей – Това, от което се нуждаете, е за кратко да избягате от ежедневието в своя перфектен малък свят, където само вие диктувате правилата. Партньорът е на същото мнение, така че защо да не го направите?

Риби и Асцендент Риби – Засега можете да се отпуснете и да се насладите на вниманието, което получавате около вас. Вие сте в настроение за лек флирт и забавление, така че защо не излезете тази вечер.

Banner 468 x 60 px