Внимание, днешният петък 13-и ще е фатален за тези хора

  • Published in Lifestyle

Днешният фатален петък 13-и ще бъде изключително труден ден за някои хора. това предупреждение отправиха астролозите.

„В този ден могат да се случат събития, които да се отразят негативно на бъдещия им живот. Проблемите буквално ще ги преследват през целия ден, така че трябва да бъдат много внимателни и търпеливи“, предупреждават астролозите.

Те също така уточнява, че фаталният петък 13-и ще се „пресече“ с ретрограден Меркурий. По думите им това предвещава проблеми със здравето, в работата и в отношенията.

Но само за някои хора! Това са всички, родени под знака на пет зодии.

Ето за кои пет зодии днешният петък 13-и наистина ще е фатален:

Овен

Стари здравословни проблеми ще „навестят“ Овните днес. Освен това, поради неочаквани неприятности, те няма да могат да стигнат до работното си място навреме. Вероятно ще им се наложи да вземат принудителна почивка за няколко дни. „Бъдете изключително внимателни на работното място, защото рискувате да загубите пари и позиции“, уточняват астролозите.

Рак

Раците също ще имат трудности в работата си – нищо при тях в днешния петък 13-и няма да върви по план. „Дори една тяхна грешка днес може да предизвика много неприятни последици и много конфликти. Ако Раците искат да запазят работата си, те трябва да бъдат много бдителни и дори, ако е необходимо, да помолят за помощ колегите си“, съветват астролозите.

Лъв

Лъвовете ще бъдат разочаровани - в този труден ден всичките им планове ще се сринат. Хората от тази зодия напълно ще усетят какво се има предвид под фаталния петък 13-, защото ще разберат: мечтите им нямат способността да се сбъдват. „Събитията от този ден могат да съсипят бъдещия им живот, ако Лъвовете не направят правилния избор. Те трябва да анализират грешките си много внимателно“, категорични са астролозите.

Стрелец

Стрелците ще имат неочаквани проблеми в работата си – ще трябва да се обърнат към колеги, за да получат помощ при реализирането на проекта, по който работят. Хората от тази зодия днес са заплашени от конфликти с ръководството, защото ще бъдат под влиянието на много силни емоции. „Ако Стрелците не се научат да се контролират, те могат да загубят работа, която ценят“, предупреждават астролозите.

Риби

Рибите ще изпитат силни разочарования в личния си живот – дори и лек спор с половинката им може да се превърне в голям конфликт, който да завърши с раздяла. „Хората от тази зодия днес може да се почувстват нежелани и може да изпаднат в депресивно настроение. За да избегнат най-лошия сценарий, те трябва наистина да погледнат нещата от реалистична гледна точка“, казват астролозите.blic

Banner 468 x 60 px