Хороскоп за днес: Стрелците да приемат критиката, Козирозите да се пазят от ласкатели

  • Published in Lifestyle

ОВЕН

Уговорените делови срещи и разговори са успешни, въпреки че деня е почивен. Поставете директно исканията си и споделете очакванията си. Не оставайте до късните часове на работното си място, защото ще се изнервите и притесните. Денят не е подходящ за обсъждане на финансови сделки и договори, затова дори и вашите колеги да настояват, не се съгласявайте. Ако имате намерение да създавате семейство, още веднъж се вгледайте в себе си и преценете дали сте готови за тази крачка. Любимият ви е подготвил изненада, гарнирана със сексуални мигове.

ТЕЛЕЦ

Изпълнени сте със сили и желание за работа. Всичко, с което се захванете в почивния си ден, ще бъде успешно. Ще се измъкнете от най-трудната ситуация без проблеми за вас самите, стига да сте уверени в себе си. Внимавайте кого допускате в живота си и не се доверявайте на малко познати хора. Вечерта е възможен неочакван конфликт у дома, който бързо ще бъде разрешен във ваша полза, ако убедите брачния си партньор в чувствата си. Не сте в настроение за сексуални удоволствия, но именно те ще ви помогнат да се разтоварите от напрежението.

БЛИЗНАЦИ

Този почивен ден ви носи трудности, породени от чужди грешки, които няма как да разрешите, ако разчитате на късмета си. Партньор, когото мислите за приятел, се опитва да ви злепостави, въпреки че работите и общувате от години. Навлизайки в нова професионална сфера ще промените начина си на мислене и деловите планове, а и ще имате възможност да отдалечите вредителите. След работа избягвайте проявите на агресията към близките си, дори и ако с нещо са ви подразнили. Легнете си рано и се откажете от секса, защото няма да ви достави удоволствие.

РАК

Денят е почивен, чудесен за пътуване, но не правете непредвидени разходи. Ще ви изненада предложение от вашия началник да се издигнете в служебната йерархия. Неочаквани запознанства на работното място за ваша изненада скоро ще прераснат в делови. Добра новина ще ви разкрие нови хоризонти за изява. Не я пренебрегвайте, а се възползвайте без бавене. Вечерта си почивайте сред близките си или в компанията на любимия. Сексуалните удоволствия ви зареждат с желание за живот, но в този ден са още по-незабравими.

ЛЪВ

Вашата самоувереност ви носи полза, не я пропускайте въпреки че деня е почивен. Пътувайте и осъществете срещите, които сте уговорили предварително. Възможна е появата на хора, с които се чувствате добре и взаимно ще се допълвате. Не бъдете прекалено доверчиви към деловите предложения, отправени ви в този ден, въпреки че може да ви донесат успех на работното място. Постарайте се да не съсипете изградената хармония в семейството и с интимния си партньор. Ако за първи път излизате с новите си партньори, които неудържимо ви привличат, не бързайте да се отдавате на сексуални удоволствия.

ДЕВА

Поговорете с колегите си, а вечерта в почивния ден и с близките си за причината, обтегнала отношенията ви неочаквано. Възвърнете си хармонията и стабилността в отношенията. Ще получите признание за труда си. Ще спечелите, ако не налагате на всяка цена мнение и правила на поведение, защото няма да бъдат приети. Вечерта ще изживеете поредните приятни романтични мигове с любимия. Някои от вас ще се разочароват, че чувствата им не са споделени. Ако чувствата ви не са споделени, не бързайте да се отдавате на сексуални изживявания.

ВЕЗНИ

Преценявайте добре действията си на работното място в почивния ден, особено ако сте изнервени заради нечии думи. Анализирайте своето поведение и това на околните. В този ден идеите ви ще бъдат чути и възприети от колегите и ръководството и ще ви дадат подкрепата си. Не разчитайте на странични съвети. Не допускайте конфликт с брачния партньор. Не бързайте да мъстите, като изневери или флиртува пред очите ви. Всички опити да се наложите като незаменими интимни партньори и да докажете своята сексуалност ще останат неразбрани.

СКОРПИОН

Денят е почивен, привидно тежък и ви носи неочаквани промени и съдбовни обрати, но те са във ваша полза. Не са изключени проблеми, ако сте на работното място. Очаквайте материални успехи. Ако научите за приходи, които ще получите в следващите дни, не бързайте с обещания за участие в инвестиции, защото може да ви измамят. Радвате се на хармония в личните отношения, но ревността, което ваши неприятели разпалват у любимите ви хора е проблем, който ви притеснява. Дистанцията между вас може да е свързана с поредната интрига.

СТРЕЛЕЦ

Преглътнете в почивния си ден желанието си да отправяте хапливи забележки и да мъстите на вашите колеги, само защото са ви показали недостатъци на свършената от вас работа, но отказвате да се вслушате и да поправите грешката си. Приемете критиката с благодарност. Емоцията бликаща без контрол може да срине вашия авторитет. Внимавайте какво говорите. Не ви съветвам да водите разговори с любимия и да изяснявате отношенията си. Не се надявайте на сексуални удоволствия, защото интимния ви партньор изобщо не е настроен за това.

КОЗИРОГ

Достигате до нови знания и болезнени истини, които ви носят полза и в почивния ден. Избягвайте общуването с непознати хора и запознанствата, ако пътувате. Предпазвайте се от ласкатели, които целят да ви използват. Остротата на думите ви и лошата характеристика, която давате за ваши колеги ще ги раздразни и ще отвърнат с интриги. Влюбени сте в погрешния партньор. Не се колебайте да прекъснете още днес връзката си, за да си спестите страданията и душевните терзания. Въпреки желанието да сте обичани и мечтата за сексуални мигове, е по-добре да си почивате и да се усамотите.

ВОДОЛЕЙ

Хора, които се занимават с бизнес, са привлечени от вашите перспективни и доходни идеи и са готови да ви подкрепят. От вас зависи да проведете разговорите в почивния ден и да ги привлечете на своя страна и да заработите в съдружие. Ако нещо неочаквано промени плановете ви, това не бива да ви притеснява. На работното си място ще се справите успешно със задълженията си. Не ви се вярва, че интимния ви партньор може да ви изостави. Не бъдете така самоуверени. Не сте дали достатъчно гаранции за чувствата си. Сексуалните удоволствия могат и да ви подминат.

РИБИ

Напрегнати сте без причина, но почивния ден ви позволява да се отърсите от напрежението. Начинанията са успешни, ако сте ги обмислили предварително и сте решили, че подходящия ден е днешния. Не са изключени проблеми на работното място. Реагирайте без прибързаност на ставащото около вас, ако се опитват да ви изнервят или ви пречат да се задълбочите в задълженията си. Любимият ви очаква от вас внимание и е готов да ви дари романтични мигове. Сексът ще ви зареди с нови сили и ще ви даде доказателство за чувствата на интимния ви партньор.

Banner 468 x 60 px