Destiny

Забъркаха и Бони в измама, тя сигнализира ГДБОП

  • Published in Lifestyle

"Както народът казва, “за някои сватба, а за други брадва”. Човек да не реши да направи нова песен. Пазете се, прекрасни хора, бъдете здрави и усмихнати и не се подавайте на фалшивите неща в социалните медии”, сигнализира за фейк профилите певицата.

“От няколко часа в социалните мрежи обикаля фалшив профил, представящ се за мен, който примамливо приканва всички вас да се включите в игра и да спечелите огромна сума пари. Всичко това цели източване на данни, затова нека ги докладваме.” Пред “България Днес” Бони разказва, че е подала сигнал към ГДБОП. “Тези хора трябва да си получат заслуженото! Аз не съм първата забъркана в подобна схема”, коментира Бони.

Кралицата на баладите е категорична, че на подобни измами трябва да се дава гласност за да може хората да не се подлъгват. “Непрекъснато звънят на мен и на екипа ми за да си търсят наградите. Профилите ми в социалните мрежи ежедневно са заливани от съобщения за получаване на измислена награда”, разказва Бони.

Гласовитата изпълнителка за пръв път попада в подобна схема. Тя смята, че атаката е свързана с излизането на новата й песен “Стриптийз”, която само за няколко дни се превърна в тотален хит, без нито един негативен коментар под видеото в ютуб.

Сред засегнатите родни звезди, замесени в подобен тип схеми, са Слави Трифонов, Григор Димитров и редица колежки на Бони. Емилия, Софи Маринова, Роксана и десетки други се озоваха в подобна измама.

Banner 468 x 60 px