Destiny

Най- красивата пловдивска лекарка тайната си за красотата: Не ползвам кремове, мажа лицето си с чист зехтин и мед!

  • Published in Lifestyle
Най- красивата пловдивска лекарка тайната си за красотата: Не ползвам кремове, мажа лицето си с чист зехтин и мед! HotArena

Противно на слуховете, доктор Щонова е върл противник на пластичната хирургия и разкрасителните интервенции и се кълне, че никога не е прибягвала до тях.

A невероятния си външен вид дължи изключително и само на самодисциплина, гладуване и спорт.

"Нещата, свързани със силикон, корекции, хирургично премоделиране на лице, филъри, изкуствени мигли, ме притесняват. Винаги ясно съм изразявала несъгласието си с пластичната хирургия. Не бих прибягнала до услугите на пластичен хирург. Изпитвам силна болка и дори се възмущавам при вида на красиви лица, натъпкани с набухватели. Защо да се лъжем? Кого да лъжем? Мисля, че след пластични промени човек губи своята автентичност", категорична е доктор Щонова. 

Тя е успяла да запази младежката си визия с помощта на редовен спорт и някои правила, които спазва. "Плувам два дни в седмицата поне по 90 минути. Правя йога всеки ден. Ползвам стълбите, а не асансьора. Медитирам. Прощавам", дава рецептата си Неделя. "Никога не съм стъпвала на козметик, нямам време за това. Ставам рано - в 6 часа, пия зелен чай. Винаги се обливам с ледена вода когато вземам душ, спя на хладно, най-много на 20 градуса", разкрива тя. 

Щонова избягва вредна храна, не пие и не пуши. Хапва плодове, малко риба с ориз или зеленчуци. Придържа се към безглутенов режим. "Рядко преяждам, лошо ми е от много храна, ставам от масата леко гладна. Прилежна съм и по отношение на спорта. Непрекъснато съм в движение", споделя Неделя, пише Минаха години. Тя не държи и на скъпата козметика. "Предпочитам да си намажа лицето с чист зехтин и мед, вместо да дам 500 лева за минерални и целебни вещества, извлечени от термални извори, поместени в специален флакон със сребърно покритие. По-добре да ги дам за добра храна и уроци по плуване на дъщеря ми", казва красивата водеща. 

Banner 468 x 60 px