Destiny

Разкриха как е пламнала любовта между Лолита и Григор

  • Published in Lifestyle
Разкриха как е пламнала любовта между Лолита и Григор Gong

Най-добрият български тенисист Григор Димитров и неговата приятелка Лолита Османова от известно време не крият връзката си и демонстрират чувствата си един към друг. Двамата са една от най-харесваните двойки в социалните мрежи, а популярността им расте главоломно.

Много хора обаче се питат как точно двамата са се свалили и кой е предприел първата стъпка. Блиц пише, че рускинята отдавна е харесвала Гришо, но не смеела да направи така важната крачка, притеснявайки се от реакцията му.

Двамата се засекли за първи път в кафене в Монте Карло, където стоели на различни маси. Гришо пиел кафе с приятел, а Лолита – със своя приятелка. Когато рускинята си тръгнала, Григор забелязал, че е забравила на масата слънчевите си очила. Станал, взел ги, а само след няколко минути Лолита се върнала, за да си потърси изгубената вещ.

Най-добрият български тенисист размахал очилата, показвайки на блондинка, че с в него. И така бил даден старт на запознанството им. Впоследствие те започнали да се виждат и чуват по телефона, а накрая приятелството им прераснало в любов.

„От едни забравени очила се стигна до страст между двамата. Лолита първа харесала Гришо поради простата причина, че той е много популярен. Тя също, разбира се, но при Григор мащабността на славата му е в пъти по-голяма. Знаете, че двамата живеят в Монте Карло, а градът не е огромен, така че е нормално един ден да се засекат някъде. Както е станало във въпросното кафене“, коментират близки до хасковлията.

Banner 468 x 60 px