Ето го палатът на Веселин Маринов

Ето го палатът на Веселин Маринов HotNews

Къде е планинската къща на любимеца на женската аудитория Веселин Маринов? Този въпрос си задават много негови фенове, след като той лично сподели в национален ефир в неделя, че живее в къща в планината заедно с новата си любима Веселина, пише "Струма". Всъщност къщата на певеца е на „Пирин Голф” край Разлог.

 Веселин Маринов живее там почти постоянно от началото на пандемията. Всеки ден се разхожда вътре в комплекса, но често отскача за пазар или просто на разходка и до Разлог, който е съвсем близо. Собственици на къщи в комплекса споделиха, че първоначално е идвал по-рядко, но от миналата година е почти постоянно в къщата си. През уикендите на гости му идват дъщеря му, зетят и внуците, на които той отделял особено внимание. Това Веселин Маринов сподели и в последното си интервю в неделя, дори призна, че им пее, докато ги приспива.

Като много учтив, позитивен и усмихнат човек описаха и новата любов на Веско – Веселина, с която се е усамотил в планинската си къща. Самият той в интервюто си призна, че я обича много и дори не е вярвал, че ще изживее такава романтична любов. Напълно е спокоен и сигурен и в нейните чувства. Като истински романтик след разхлабване на мерките той възнамерява да я заведе в града на любовта – Венеция.

Според Lupa.bg певецът е броил колосалните 350 хиляди евро за уюта на комплекса „Пирин голф”.Луксозният дом на най-известния жител на Полски Тръмбеш разполага със собствено дворно място, оградено с висока растителност, която държи личния живот на обитателите далеч от хорски очи. Къщата се слива със заобикалящата природа и предоставя невероятни гледки към Пирин планина.

Домът има куп глезотии като просторен хол с камина, трапезария, кухня, три спални, две бани с тоалетни и допълнителна тоалетна. В допълнение палатът разполага и с две просторни тераси, едната от които е с барбекю

 

Banner 468 x 60 px