Destiny

Рачков натирен от Халваджиян заради любовна интрига

Димитър Рачков няма да бъде водещ на десетия юбилеен сезон на „Като две капки вода“. Новината шокира верните фенове на шоуто за имитатори, а продуцентът Маги Халваджиян не пожела да изясни подробности около новината.

И сега Рачков ще бъде заменен от своя колега Герасим Георгиев - Геро, който му иззе мястото и в друго предаване на Халваджиян – „Маскираният певец“. Причината за разтурване на дългогодишното партньорство между Халваджиян и Рачков била любовна интрига шушукат приближени до двамата вече бивши авери. Напрежението възникнало още покрай раздялата на Димитър с Мария Игнатова. Бившите любовници бяха изключително близки приятели със семейството на Маги и жена му Кремена. След като Мария и Митко скъсали, актьорът си позволявал да говори по неин адрес, с което разгневил продуцентът.

Миналата година когато Рачков отпразнува рождения си ден с куп приятели, Маги не бе забелязан сред гостите. Арменецът не бил очарован от избора на нова половинка в живота на комика. Всеизвестно е, че от месеци насам той споделя постелята си със  силиконовата плеймейтка Анита, която е с 26 години по-млада от него и може да му бъде дъщеря. Докато част от роднините на Халваджиян и колеги се сприятелили с нея, Маги не искал  да е приятел на блондинката нито в интернет, нито в живота.  През октомври той си позволи да изкоментира Рачков по време на събитие, на което фенове им задаваха въпроси.

"Ами в падение си сега! Какво да правим? Възходът ти беше преди няколко месеца", коментира Халваджиян, с което наля още една капка и в без това пламналите отношения между бившите приятели, пише „Ретро“.   

 

Banner 468 x 60 px