Запалиха колата на наш музикант за отмъщение

Запалиха колата на наш музикант за отмъщение HotArena

Колата на известния великотърновски музикант Петко Савов е била запалена.

Причината за това е отмъщение. Това сподели самият потърпевш пред "Телеграф".  "Пред полицаите този Янаки бил заявил, че е запалил колата ми, за да отмъсти за побой, който съм му нанесъл преди 2 години. Аз обаче не помня изобщо и с пръст да съм го докосвал. Да, познавам от отдавна, но между нас никога не е имало конфликт. Не зная с какво може да съм го предизвикал, недоумява Савов.

Той разказа, че колата му е била разбита, след това отарашена и част от намиращите се в нея документи липсват. От видеокамера на съседна сграда станало ясно, че подпалвачът разбил и отарашил колата, след това си тръгнал, след половин час се върнал отново и я запалил.  "Кой знае защо се е върнал? Може да е бил пиян или дрогиран. Или пък да е разбрал чия е колата, защото в нея имаше мои рекламни материали, и по-късно да е решил да си отмъсти, вдига рамене изпълнителят.

Подпалвачът на возилото на великотърновския музикант остава в ареста, реши състав на районния съд в столицата.  23-годишният Янаки Т. беше разкрит и арестуван от полицията ден след като на 7 януари през нощта драсна клечката на личния лек автомобил "опел Зафира" на музиканта. 

Banner 468 x 60 px