Destiny

Звездите от „Игри на волята“ с пищно парти насред пандемията

  • Published in Lifestyle

За вас коронавирус няма ли?! Това попитаха възмутени фенове на "Игри на волята", след като в социалните мрежи лъснаха снимки от купон на участниците.

Събрали се накуп над 15 души на закрито, звездите от шоуто за оцеляване отпразнували победата на Милен Цветков. Партито не само е недопустимо по време на пандемия, но и нито един от героите, които вълнуваха нацията с умения и сила, не носи маска. Четата издаде не кой да е, а единственият участник, който не присъствал на партито - баце Любе. Отпадналият след загуба в капитанската битка участник лепна образа си върху снимката от събирането, за да може да "участва" в купона, поясни самият Любомир Костов.

Шегаджията благодари поотделно на всички участници в шоуто за преживелиците и дори за тормоза. "Респект за вас, Рибарчета! Много зор видяхте на тая река, но показахте какво е воля въпреки здравословните проблеми и психическото напрежение", хвали баце Любе Мая, Христа и останалите. "Липсваше ни", смее се в отговор самата Христа, а другите участници също коментират, че съотборникът и съперник е пропуснал партито.

"За тия COVID-19 няма ли?", пита на стената на звездата в Инстаграм Тодор Димов, а реакциите и на други фенове са подобни. Възмущение идва не само от факта, че любимците на половин България са без маски, а че и са се струпали накуп далеч над 15 души, и то някои с децата си. За разлика от Любо обаче никой освен Чудомир не си позволи да публикува снимка от купона. Чудомир се снима прегърнал победителя Милен, като отново двамата са без маски и не спазват никаква дистанция, писа "България Днес".

Banner 468 x 60 px