COVID-19 попари мераклийките за титлата „Мис Плеймейт“

  • Published in Lifestyle
COVID-19 попари мераклийките за титлата „Мис Плеймейт“ HotArena

Китайският вирус отложи конкурса „Мис Плеймейт“. Събитието трябваше да се проведе тази седмица, но заради мерките за сигурност, свързани с пандемията, се отлага“, обясниха за „България Днес“ организаторите.

"Въпреки че не искахме да отлагаме се налага. Вижте какво се случва с коронавируса. Няма как да направим конкурс тази седмица. Организацията е готова. Всичко бе подготвено, но ситуацията е тревожна. Трябва да се пазим. Обмисляме събитието да е през следващият месец, но ситуацията в страната трябва да се е подобрила“, поясниха организаторите, което значи, че възможно конкурсът да се проведе и през следващата година.Момичетата разбират колко е сериозна ситуацията с К-19 и нямам нищо против. Голяма част от тях имат опасения от коронавируса избягват да се срещат с много хора, така че на драго сърце приемът отлагането.

„Мис Плеймейт 2020 трябваше да е най-пищното събитие на годината. Реколтата е много богата и сочна. Момичетата не са типични плеймейтки, някои работят от девет до пет, има и такива, които все още учат, но все пак изкарват пари като модели и танцьорки“.

Banner 468 x 60 px