Destiny

Пловдивчанка стана "Мис България" 2020

  • Published in Lifestyle

 21-годишната пловдивчанка Венцислава Тафкова, която представи Асеновград, грабна короната на "Мис България" 2020. Тъмнокосата красавица се оказа безапелационната фаворитка на журито и ще представи страната ни на световния финал "Мис Планет" през 2021 година. 

Церемонията се проведе в София, а за титлата се състезаваха 15 хубавици от цялата страна. 

Победителката Венцислава е на 21 години и е висока 175 см. Тя учи задочно туризъм в НБУ, танцувала е професионално модерен балет, но голямата й страст е модата, с която се занимава повече от 10 години. Зад гърба си Тафкова има няколко спечелени конкурса за красота, много ревюта и рекламни договори с модни брандове.

 Две госпожици станаха подгласнички на Мис България 2020 - 18-годишната Михаела Дамянова и 20-годишната пловдивчанка Симона Хорозова. За трета подгласничка бе избрана Цветелина Маркова от Варна, а четвърта стана Джулия Бутакова от Пазарджик.

 "Мис България" 2020 започна с тематичен за годината COVID-19 тур, в който кандидатките дефилираха в красиви рокли и подходящи им маски на лица. Вторият тур бе по бански костюми, а третият - с официални рокли, пише Woman.bg

Banner 468 x 60 px