Destiny

Ники Кънчев драпа за БНТ

  • Published in Lifestyle

Ники Кънчев е отчаян. Вече цяла година един от доскоро най-популярните водещи е зад борда на всички родни телевизии и славата му бавно, но сигурно започва да гасне. Той отчаяно търси място пред камерите и вече е готов да работи почти без пари в Българската национална телевизия, само и само да поддържа имидж на звезда.

Последното работно място на Ники в тв студио до момента е в първия сезон на шоуто „Маскираният певец” на Нова тв. Ангажиментът му там приключи в края на 2019-а и оттогава вратите на тв студиата изненадващо се затвориха пред звездата от „ВИП Брадър” и „Стани богат”. Той не намери място в тазгодишния сезон на „Маскираният певец”, нито в което и да е друго шоу. Кънчев на практика е единственият участник от миналогодишния „детективски” панел на предаването, който остана без тв изяви. Мария Илиева продължава да е добре дошла като гост във всички телевизии, Гала все още води „На кафе”, Герасим Георгиев-Геро стана водещ на „Маскираният певец”. Само към Ники Кънчев в момента като че ли никой не проявява интерес.

Водещият не е безработен – той продължава да се труди в Дарик, където работи още от създаването на радиото. Но това не му е достатъчно. Говори се, че телевизионната слава му липсвала и, което е по-лошо, с отпадането му от екрана приходите в личната му касичка рязко са намалели. Понеже в Нова очевидно вече не го искат, а в Би Ти Ви също се държат така, сякаш не го забелязват, Ники се бил прицелил в БНТ, където напоследък се намира място за доста отпаднали от други канали бивши звезди, твърдят запознати. Преди дни той намекна за интереса си към обществената телевизия, използвайки принципа „Казвам ти, дъще, сещай се, снахо!”. Това стана в коментар към снимка на водещия на съботно-неделния сутрешен блок – Георги Любенов, който бе поставен под карантина заради положителен тест за Ковид-19. Първата седмица от „домашния му арест” го замести напусналата Би Ти Ни Мариана Векилска, а втората – напусналата Нова Аделина Радева. Ники Кънчев използва случая, за да намекне в полушеговит тон, че също няма нищо против да поработи в БНТ. „Ех, не можахме да се отървем от теб! И аз да почна да водя по Канала!”, коментира той на стената на Георги Любенов в Инстаграм.

Според слуховете, Кънчев до момента не си е предлагал официално услугите в БНТ, но използвал всеки удобен случай, за да подхвърли, че няма нищо против да изгрее там, въпреки че хонорарите са далеч по-ниски от тези в Нова. Заради изявеното си его той не си позволявал директно да заяви професионалния си интерес, а чакал специална покана, убеден, че на звезда като него не подхожда да моли за работа, писа Уикенд.

Наскоро Кънчев се върна на тв екран, но само за седмица. Това стана в новото предаване на Нова тв „Пресечна точка”. Звездата от „ВИП Брадър” бе поканен като коментатор в студиото. Твърди се, че основната заслуга за това имал водещият Михаил Дюзев, с когото са колеги в Дарик. Ники използвал случая, за да напомни на зрителите за себе си. Но след края на седмицата отново е зад борда в търсене на тв ангажименти. 

 

Banner 468 x 60 px