Destiny

Дъщерята на Стоичков дебютира на музикалната сцена

  • Published in Lifestyle
Дъщерята на Стоичков дебютира на музикалната сцена в. Монитор

Мика - по-голямата дъщеря на Христо Стоичков, ще направи своя дебют на музикалната сцена. Наследницата на футболната ни легенда се заема със задачата да продуцира, а рамо до рамо с нея ще бъде рапърът Кристо.

Проектът към момента се състои от сингъл и видеоклип, а Мика отсега обещава, че ще привлече към него и световни звезди. Кои ще бъдат те обаче, тя все още пази в тайна.

Целта на Стоичкова, чиято постоянна адресна регистрация е в Маями, е да припомни на хората колко е важно да се обичат и да го показват. „Защото ние всички сме любов и любовта нищо не може да я събори“, написа Мика в социалните мрежи. Тя сподели и кадър, на който позира как с Кристо се грижат за кон.

Идеята за колаборацията им датира от лятото, когато Стоичкова се прибра за няколко седмици в родината. След като отпразнува рождения си ден в Мексико, тя отдели време да се отдаде на почивка и в България, където се разходи и из планината около Етрополе. Градът е специален за семейството й. Околностите са сред любимите дестинации за почивка на Стоичкови у нас, като именно тук се намира и футболната база на Камата. В Етрополския манастир пък брак сключи и по-малката сестра на Мика - Христина.

Междувременно това лято голямата щерка на Стоичков публикува и снимка на дъщеря си Миа. Гордата майка рядко споделя кадри на наследничката си, а в повод за изключението се превърна първият урок на 4-годишното момиченце по риболов, който й бе даден от звездния й дядо.

Banner 468 x 60 px