Destiny

Емрах Стораро: Израснах по кръчмите, виждах неща, които 10-годишно дете не трябва да вижда!

  • Published in Lifestyle

Без типичното безгрижно детство е останал малкият син на Тони Стораро - Емрах. Братът на Фики не играе на топка и не тича по цял ден с приятелите си. Вместо това Емрах е висял по кръчмите, където звездният му татко имал изяви всяка вечер.

"Израснал съм по ноюните заведения", връща лентата Емрах. Виждал съм неща, които не е било редно да зърват очите ми. С една дума, не съм изживял детството си. Но сигурно е било за добре", казва още той. Въпреки това той не съжалява. Именно в нощните заведения се заражда любовта му към музиката. Години по-късно Емрах вече е звезда и идол на редица млади фенове на чалгата. "Имам много фенки", откровен е малкият Стораро.

"Пишат ми постоянно. По участия виждам как ме гледат. Виждал съм много симпатични девойки по участията ми, но още не съм се влюбвал във фенка", добавя Емрах. Въпреки, че е едва на 17, у изпълнителя има огорчение от любовта. Сърцето му е почти разбито след връзка. Той не обяснява коя мадама го е накарала да се чувства зле, като досега той има само две връзки, които са разгласени, пише България днес.

Banner 468 x 60 px