Тони Стораро шокира с изповед за боледуването си от COVID-19

  • Published in Lifestyle
Тони Стораро шокира с изповед за боледуването си от COVID-19 novini.bg

Съвсем наскоро научихме, че кралят на купона, Тони Стораро, е сред засегнатите от новия коронавирус българи.

Той дори прекара известно време в болница в родния си град Шумен и за щастие вече е изписан и се чувства добре. За да внесе повече яснота около здравето си и това, което се е случило с него през последните седмици, Стораро реши да публикува цяла изповед в социалните мрежи. Певецът сподели, че за него периодът от март до днес е бил изключително труден за него, не само защото се е страхувал за себе си и близките си, но и защото му е била отнета възможността да работи и да радва феновете си с нови песни и с участия.

Ето какво сподели самият той:

За мен, като много активен изпълнител, свикнал всяка вечер да съм по заведенията сред хората и често да пускам нови песни, периодът от март до сега се оказа много труден. Първо, защото изолацията ни остави в положение да стоим вкъщи, да не записваме песни, да не снимаме клипове... Веднага щом ни разрешиха да работим, записах “Ах, каква жена си” и заснех видео към нея, започнах да ходя по участия... И тогава вирусът ме хвана и пак замразихме всичко. Още в първия ден, когато наистина смея да кажа, че се чувствам по-добре, реших да пусна подготвения проект - заради себе си и заради всички хора, които са зажадняли за моята музика.

Обидно ми е, че с това мое действие дадох повод на някои хора да смятат, че някой ми е платил, за да се правя на болен. Със здравето шега не бива и аз, като дълбоко вярващ човек, никога не бих си позволил да постъпя така.

На всички, които вярват в конспирации, искам да им пожелая да бъдат здрави и да не изпадат в моята ситуация.

Banner 468 x 60 px