Марица (Пловдив) ще разчита на центъра Елена Коларова за сезон 2023-2024. Ели ще помогне в битките в Шампионска лига, НВЛ и Купа България.

Елен Коларова стана част от първия отбор през зимата на 2022-а година и два пъти е шампион и два пъти носител на Купата с женския отбор. Има общо 4 титли с школата – две шампионски отличия със старшата и две с младшата.

Волейболистката ще играе с номер 9 през новия сезон при шампионките.

banner

Елена Коларова стартира кариерата си в школата на Деа спорт (Бургас), а след това се присъединява към школата на Марица.

Ели беше част от националния отбор до 19 години, който завърши на 8-то място на Световното първенство.

Елена Коларова става 14-та волейболистка на шампионките през новия сезон. Марица привлече националката Борислава Съйкова, американката Сиера ДеБел, в клуба се завърнаха Жана Тодорова и Лора Китипова, а в отбора остават Виктория Коева, Лора Славчева, Добрина Христоскова, Мила Пашкулева, Ива Дудова, Боряна Ангелова, Мария Кривошийска, Маргарита Гунчева и Мария-Габриела Миличевич.

ВК Марица (Пловдив) пожелава успех на Елена Коларова през новия сезон – нов златен дубъл и победи в Шампионската лига!

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space