ОВЕН

Идеите, които обмисляхте, няма ви донесат очакваните резултати, ако поставите началото им. В състояние сте да си създадете трудности, заради разрешаване на професионални проблеми. Звездите предупреждават да не взимате важни решения. В общуването с началниците и колегите си съхранете спокойствието си.

Бъдете критични към недостатъците си и се променете поне що се отнася до личните ви отношения. Не ви съветвам вечерта да прекалявате с изискванията към партньора си. Бъдете внимателни и грижовни, за да не се лишите от секс.

banner

ТЕЛЕЦ

Организирайте и проведете важни делови срещи, но без да подготвяте договори.    Не забравяйте да изслушвате мнението на другата страна и да не го оспорвате при първата среща. От вас зависи дали ще съумеете да спечелите от търговия, но въпреки изкушението не бива да рискувате.

Имате усещането, че ви липсва любовта на интимната половинка. Причината е в съмнението и че отново сте изневерили. Ако сте допуснали грешката да флиртувате пред очите на партньора или на съседите си ще се разминете със сексуалните удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Заемете се с кореспонденцията си и се обадете на тези ваши партньори, които дълго пренебрегвахте, особено ако не сте ги поздравили за новата година. И вас ще ви търсят през целия ден за срещи и за работа. На работното място не пропускайте възможността да се заемете само с най-неотложните си задачи.

Звездите ви предупреждават за проблеми в личните отношения заради нежеланието ви за компромиси без значение дали сте семейни или необвързани. Сексуалните удоволствия ще ви подминат, ако не сте съхраните добрия тон в отношенията си.

РАК

От сутринта в този ден ще се радвате на отлични отношения с вашите колеги. Обсъдете интересните идеи и планове, които са обвързани с ваша обща цел. Имате достатъчно сили, за да отхвърлите задачите си. Срокът за завършването им е до края на деня. Докажете, че сте отговорни.

Не закъснявайте много, за да не изнервите близките си, особено ако сте обещали вечерта да отидете на заведение. Сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили, ако не са свързани с изневяра, която никак няма да се хареса и на любимия ви.

ЛЪВ

Незавършени задачи от предишната седмица са причината за нервно напрежение и трудности. Не проявявайте агресия, за да не търпите наказания. На работното място от сутринта ще имате срещи и ще се занимавате с рутинни задължения. Очаквайте приходи, ако запазите спокойствие и не сте прибързани при взимане на решения за инвестиции.

Чувствата ви към вашите половинки са по-силни от всякога. Постарайте се да си възвърнете хармонията. От вашето поведение зависи дали ще дистанцирате интимния си партньор или ще се отдадете на интимни мигове и сексуални удоволствия.

ДЕВА

Не е желателно да пътувате, защото сте разсеяни и ще си навлечете неприятности с пътната полиция, а при предстояща делова среща ще обречете и нея на провал. Отново сте във властта на емоцията, която трудно сдържате. Не проявявайте висока активност на работното място.

Рискованите  начинания са неуспешни и забранени. Стремежът ви да сте водещи и вашата самоувереност ще са причина да сте неразбрани от близки си роднини. Сексуалните ви отношения не ви задоволяват, но вината е във вашето поведение и невъзможност да кажете какво точно очаквате от партньорите си.

ВЕЗНИ

Денят ви носи успешни начинания, ако спазите изискванията Съдбата. Не взимайте прибързано важни решения и не се изкушавайте от предложение за финансови инвестиции. Следобед се пазете от интриги и клюки, които разпространяват ваши съседи, заради завист към професионалните ви успехи. 

Конфликти в семейството ще съсипят настроението ви вечерта, ако не се овладеете. Неподходяща покупка е причина за проблема. Очаква ви романтично запознанство. Не бързайте да се впускате в сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Имате сили да се справите с трудностите, ако не забравяте да преценявате действията си. Работете спокойно и уверено. Денят ви обещава признание. Трудностите са породени и от ваши действия и противопоставяне на изискванията на правилата. Заетостта ви носи приходи, но сте застрашени от проблеми, заради склонността ви да спорите.

Вечерта се усамотете и не общувайте дори с вашите близки, знаете си вината. Не позволявайте емоцията да ви подтикне да се карате с тях без причина. Няма защо да вините брачния си партньор за липсата на секс, ако сте изневерили и са ви разкрили.

СТРЕЛЕЦ

Имате възможност да наложите идеите си. Следобед сте подтиснати и депресирани заради властващата емоция, породена от семейни и роднински проблеми. Не ви се работи, но Съдбата ви подкрепя и ви дава сили. Не сядайте зад волана не само защото сте нервни.

Промените на работното място са във ваша полза, затова не ви съветвам да им се противопоставяте. Не е изключено днес да срещнете приятни хора, а сред тях да припознаете подходящия партньор. Привличането, без да сте се опознали, не е гаранция за щастливо бъдеще. Не избързвайте със сексуалните удоволствия.

КОЗИРОГ

Бъдете внимателни и поставете началото на нови занимания, без да избързвате. Ще ви ядосат финансови загуби, заради ваши грешки, породени от доверяване, с което ви е трудно да се справите. Не навлизайте в безсмислени спорове. Следобед обстановката ще започне да се разведрява.

Въоръжете се с търпение. Не позволявайте на емоцията да ви попречи, ако не сте семейни и очаквате запознанство. Не създавайте проблеми в семейството си. Изневярата на партньора си тълкувайте като бунт срещу вашето поведение и заради липса на чести сексуални контакти.

ВОДОЛЕЙ

Длъжни сте, дори и ако сте уморени и напрегнати,    да сте задълбочени в служебните си задължения. Ако допуснете грешки трудно ще ги поправите. Деловите разговори са успешни. Денят ви обещава материални успехи, ако сте подготвили предварително договорите и остава само да ги подпишете.

Запазете спокойствие при общуването с вашите роднини, които се опитват да ви дадат добронамерени съвети. Не спорете с тях, защото ще ги обидите. Не им се сърдете, че не ви разбират. Не сте съгласни да промените навиците си в леглото и ще се лишите от сексуалните удоволствия.

РИБИ

Денят ви изкушава да срещнете нови хора. Трудно преценявате новите си познати. Не рискувайте с начинания на работното място. Препятствията ви помагат да се огледате. Обстановката, в която работите, не е особено благоприятна.

Заетостта ви ще изнерви близките ви и ще ви създаде неприятности, ако не сте се справили със семейните си задължения преди да седнете на семейна вечеря. Не ги разочаровайте. Извинете им се и се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия.

 

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space