През нощта ще бъде предимно ясно със слаб вятър с променлива посока, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). Утре ще бъде предимно слънчево, след обяд с купеста облачност, но само на изолирани места главно в планините ще превали.

Вятърът в повечето райони ще се ориентира от север-североизток и ще е слаб, в източната половина на страната – до умерен. Преобладаващите максимални температури ще са между 27° и 32°, в София – около 27°. Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца – слабо ще се понижи.

По Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа умерен вятър от север-североизток. Максималните температури ще са 25°-29°. Температурата на морската вода ще е 23°-25°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

banner

В планините ще бъде предимно слънчево. След обяд ще има купеста облачност, но само на изолирани места, главно в масивите в западната половина на страната, ще превали. Ще духа предимно умерен вятър от североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 22°, на 2000 метра – около 14°.

В неделя и понеделник ще преобладава слънчево време с временни увеличения на облачността. Само на изолирани места ще превали дъжд. Ще духа слаб, в източната половина от страната до умерен североизточен вятър. Преобладаващите максимални температури ще са между 27° и 32°.

 

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space