Destiny

Арести след акция на пловдивската полиция срещу дрогата

Осмина са били задържани при специализирана операция по линия на наркотици, проведена в четвъртък и петък на територията на областната дирекция на МВР.

В Пловдив 26-годишна жена попаднала в ареста на Трето РУ, а мъже на 36 и 46 години били отведени в Пето РУ. При полицейски проверки и тримата са засечени да носят пакетчета с марихуана и амфетамин. С постановление на Районна прокуратура - Пловдив 36-годишен жител на Куклен е приведен в ареста за срок до 72 часа, след като разследващи от Първо РУ иззели от дома му над 160 грама амфетамин и 4,5 грама суха зелена листна маса.

Определени количества от двете наркотични вещества и кокаин иззели колегите им от Хисаря при проверка на двама посетители, на 26 и 28 години, в местна къща за гости. Междувременно 72-часова мярка за неотклонение Районна прокуратура – Карлово постановила за 31-годишен мъж от село Горни Домлян, съхранявал в имота си над 89 грама марихуана.

За притежание на пакетче с подобно съдържание и амфетамин в районното управление на подбалканския град пък попаднал 21-годишен младеж. По случаите са образувани седем бързи и досъдебно производство.

Banner 468 x 60 px