Полицията в Пловдив задържа мъж и жена в хода на проверка за притежание на наркотични вещества. Двамата бяха заснети в клип, разпространен в социалните мрежи, на който се вижда как в двора на училище в центъра на Пловдив, мъжът инжектира наркотик на жената.

Скандалното видео направил пловдивчанин, който в съботния ден минавал в близост до училище “Душо Хаджидеков” и им направил забележка.

Полицията се е самосезирала, двамата участници във видеото са установени и задържани, жената е 36 годишна, мъжът е на 44 години, двамата живеят на семейни начала.

banner

Жената обяснила, че е на метадонова програма, взела полагащата ѝ се ампула от здравно заведение и мъжът ѝ помогнал да постави именно дозата метадон, а не наркотик. Предстои да се установи точно какво е било веществото в спринцовката. За проверката е уведомена и прокуратурата, съобщиха за БНТ от полицията в Пловдив. От училището отказаха коментар, с мотива, че случая се разследва.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!