България трябва да има редовно правителство. Всеки опит да се състави кабинет трябва да бъде насърчаван в тази много фрагментирана политическа конфигурация. Първата политическа сила получи допълнително време за обмисляне и съставяне на кабинет. В тази ситуация е редно и втората политическа сила да получи допълнително време”, коментира в Брюксел президентът Румен Радев.

По думите му намеренията за съставяне на правителство трябва да бъдат искрени и това време трябва да се използва както за съставяне на правителство, така и за приемане на важни закони, а не за предизборна агитация.

Президентът Румен Радев коментира кандидатурата на Николай Денков за премиер с думите, че очаква ясно обосновано решение.

banner

“Да дойдат с мандат и кандидат за министър-председател. Трябва да се поеме ясна политическа отговорност”, каза още президентът Румен Радев.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!