На свое заседание на Ръководството на Политическа партия ГЕРБ в Пловдив–град взе решение да възложи на общинските съветници от групата на ГЕРБ да инициират извънредна сесия със следния дневен ред:

1. Представяне на проекта, кореспонденция с фирмата- изпълнител, строителни книжа и разрешителни за „Пробив на Водна палата – Транспортен възел на две нива за връзка на бул. “Цар Борис III Обединител” и бул. “Марица – юг“ – инженеринг”.

2. Представяне на кореспонденция с Управляващия орган на ОП РР относно възможни финансови корекции при изпълнение на проект „Пробив на Водна палата – Транспортен възел на две нива за връзка на бул. “Цар Борис III Обединител” и бул. “Марица – юг“ – инженеринг”.

banner

3. Представяне на протоколи от обсъжданията от Обществения съвет, създаден от ОбС – Пловдив, за контрол на разходването на средствата от заема по “Фонд за устойчиви градове”. Представяне на протоколите от обществените обсъждания за заема, финансиращ изпълнението на проект за „Пробив на Водна палата – Транспортен възел на две нива за връзка на бул. “Цар Борис III Обединител” и бул. “Марица – юг“ – инженеринг”.

4. Вземане на решение за преустановяване на изпълнението до изясняване на всички факти и обстоятелства относно пълнотата на строителната документация за цялостното изпълнение на проект „Пробив на Водна палата – Транспортен възел на две нива за връзка на бул. “Цар Борис III Обединител” и бул. “Марица – юг“ – инженеринг”.

Политическа партия ГЕРБ като най-голямата политическа партия в град Пловдив е силно ангажирана с развитието и подобряване на качеството на живот в града ни. За нас общественият диалог е от първостепенно значение, още повече когато той касае бъдещето на нашия любим град. Призоваваме общинските съветници от други партии да подкрепят нашата инициатива.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!