Полицай е бил откаран в болница със счупен крак. Инцидентът е станал преди началото на двубоя на варненското дерби между дублиращите тимове на Черно море и Спартак в Трета Лига – Североизток.

На влизане в стадиона феновете на Спартак пробиха кордона на униформените в сектора за гости, за да не влязат в клетката, вследствие на това един от полицаите пада на земята и си чупи крака, пише Vsport.bg.

От Спартак Варна бяха категорични, че информацията не отговаря на истината. Кордон от полицаи е нямало, а пострадалият униформен е падна на терена. „Никой не ни вкара в клетката. Влязохме на трибуните, а кордон от полицаи нямаше“, казаха от фенклуба на Спартак.

banner

Тогава агитката на „соколите“ започва да клати оградата на стадиона, което провокира феновете на домакините и двете агитки за секунди се озоваха на терена. Наложи се намесата на полицията. Между двете групи бе и наставникът на „моряците“ Илиан Илиев, който се опитваше да спре ултрасите на двата тима.

В крайна сметка до физическа саморазправа не се стигна, но по предписание на дежурния делегат срещата вместо в 16 часа започна в 17:15 ч., а на стадиона бяха мобилизирани по спешност още около 50 униформени.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!