Приключи работата по обновяването на инфраструктурата пред блок 96-ти в най-младия пловдивски район. Той се намира на една от основните пътни артерии – ул. „Съединение”, до кооперативния пазар и срещу училище „Димитър Матевски”.

Изградени са паркоместа, удобни бетонови тротоари, подходи към осемте жилищни входа и достъпна среда.
„Блок 96 е готов. Съобразихме се с желанията на всички, остана само разногласието на вход А за площадка за пейки. Мина и този дълъг етап. Продължаваме с ремонтните дейности в зона А-7”, заяви кметът на „Тракия” Костадин Димитров.
Обновена инфраструктура има и около блок 269-ти в „Скобелева майка”. Там също има бетонови тротоари, достъпна среда и отводняване.
„Благодарности на 269 за търпението. Най-накрая спазих обещаното. И на мен ми тежеше. Иска ми се по-бързо да стигнем до всеки дом”, сподели Костадин Димитров, който изпълни поет към жителите ангажимент.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!