Destiny

Мегз катастрофира зрелищно с мощния си джип

Дизайнерката Миглена Каканашева - Мегз, катастрофира в родния й град Раковски, съобщава ПИК, позовавайки се на очевидци на сблъсъка. 

Инцидентът е станал около 14,20 ч, твърдят очевидци. "Това е нейният ML със старозагорска регистрация. Самата тя се скрила отзад в  колата и започнала да говори по телефона", посочва нашият източник. Очевидците твърдят, че тя е отнела предимство и с това предизвикала катастрофата. 

Според близки на дизайнерката тя не е била зад волана. 

Освен че участва в риалити формати, откъдето стана известна на широката аудитория, Каканашева се прочу и покрай съдебна сага. 

Дизайнерката бе обвинена в застрахователна измама. През октомври 2018 г. Каканашева обявила, че джипът ѝ, който е взет на лизинг, е откраднат. След изчезването на колата, Мегз спряла да плаща вноските. 

Преди дни криминалисти открили части от джипа в имот на близки на приятеля на Мегз - Румен Рончев. Станало ясно, че дизайнерката е излъгала за кражбата. 

"Измамен съм от нея. Това е нейна схема, направена преди 3-4 месеца", каза Рончев. Той бе сочен за съучастник на Мегз и остана за постоянно в ареста. 

Banner 468 x 60 px