Destiny

Тумба нагли цигани смляха от бой две момчета в Карлово

Страшен екшън се е разиграл в събота вечер в Карлово, пише Блиц, позовавайки се на свои източници. Панайот и Божидар, на по 22 години, са били зад местното читалище, когато срещу тях се задали двама циганина. Те започнали да свирят срещу момчетата и да се заяждат с тях. Панайот и Божидар им отвърнали.

 Ромите носели стъклени бутилки, с които се опитали да нацелят главите на момчетата. Минути след това започнали бой пристигнали още 10-ина роми.

 Едното момче успяло само да прошепне на приятеля си: „Бягай, много са”. Панайот бил ударен по ръката и насинен, счупили му и очилата, но за щастие се разминал без големи травми. 

Бягайки обаче, Божидар се спънал и паднал. Тълпата разбеснели се цигани скачала върху главата му, смляла го от бой и го влачила поне 500 метра до центъра на Карлово. За съжаление, свидетели на грозната случка не се намесили, а просто снимали с телефоните си.

В това време Панайот се обадил на 112 и пристигнала полиция. Трима или четирима от ромите са били арестувани. Когато Панайот отишъл с приятелката си, за да  дава показания, арестуваните показали среден пръст на момичето.

 Божидар е бил откаран с линейка в Университетска болница „Св. Георги” в Пловдив, където му е била оказана спешна помощ. По-късно момчето е настояло да бъде изписано и в момента лежи в дома си.

 

Banner 468 x 60 px