Destiny

Днес в Пловдив - блъснаха майка с количка, моторист и велосипедист(Обзор)

Инцидентът е станал на пешеходна пътека до Хлебозавода и църквата "Преображение Господне" минути след 12 часа. Майката е пресичала заедно с бебето си, което е било в детска количка.

Пострадалата е на 33 години Тя и детето й са в болница, като бебето не е пострадало и по-късно беше изписано. Жената е приета в Клиниката по анестезиология и интензивно лечение на УМБАЛ „Св. Георги“ и е в тежко състояние с множество травми, сред които фрактура на черепа, фрактура на таза и други сериозни наранявания.

Доктор Димитър Христозов, заместник-директор на Центъра за спешна медицинска помощ подчерта, че майката и детето са настанени в стабилно състояние в УМБАЛ „Свети Георги“.

Доктор Христозов е категоричен, че линейката е пристигнала навреме на мястото на инцидента.

Градският автобус се е движил по линия № 18, като зад волана е бил 47-годишен шофьор, чиято алкохолна проба е отрицателна.

38-годишен моторист е пострадал при катастрофа около 16.10 ч. на Кукленско шосе край Митницата. По първоначални данни мотоциклетът му бил блъснат от автомобил "Мерцедес". Мъжът е приет в болница.

53-годишен велосипедистът бе блъснат от БМВ на Коматевския възел. Пострадалият е с леки наранявания, съобщават от полицията.

Banner 468 x 60 px