Destiny

Северин извадил невероятно оправдание как неволно убил Виктория, дори се разревал

blic blic

Северин Красимиров е нямал съучастници, действал е сам. Това разказаха майка му и доведеният му баща от Германия в сутрешния блок на bTV. Поне така са научили от него.

Двамата били шокирани от това, което е извършил, тъй като по думите им не бил агресивен и не е имал такива черти. Дошъл в Германия, за да види за последно своите близки, тъй като имал намерение да се предаде. 1-2 часа, след като влязъл в дома им в немския град Щаде, там нахлули германски полицаи и го арестували.

Майката обясни, че синът й казал, че е пил алкохол с приятели, бил взел и наркотик - едно шише уиски, наркотик, наричан кристал, и бира. „Майко, аз убих човек, дойдох само вас да видя“, казал й Северин. Доведеният баща на Красимиров също обясни как им казал: „Голяма беля стана“. „Били са на купон и на рожден ден. Може да е имало съучастници, но не съм сигурен. Вчера съм разговарял с брат си и той знае, че е изнасилил някакво момиче и майка му е пратила пари“, каза пък брат му. Северин твърдял, че не е удушил Виктория, а от удара в носа и потеклата кръв тя се била задушила. Бащата разказа и как, като седнали да вечерят с децата, Северин се разплакал и им казал, че видял по телевизията, че убитата от него Виктория има малко дете. Малко след това влязла полицията.

Очаква се Северин Красимиров да бъде върнат у нас в следващите 10 дни.

Banner 468 x 60 px