Destiny

Вижте СНИМКИ от акцията на Спецпрокуратурата срещу бандата на Бирмата

Вижте СНИМКИ от акцията на Спецпрокуратурата срещу бандата на Бирмата Blitz

Ври и кипи от полиция и репортери при "Сръбски ресторант Брест", бившия "Кошарите", собственост на бащата на известния бизнесмет Георги Станоев - Бирмата.


 На главната порта към ресторанта е застанало спецченге, което просто е повдигнало маската си, но варди никой да не преминава към мястото, пише Блиц.  
Припомняме, че специализираната прокуратура от рано сутринта днес извършва следствени действия срещу организирана престъпна група, занимаваща се с незаконно производство на цигари и пране на пари.
 Действията на Специализираната прокуратура са по разследване, прието по компетентност от Окръжна прокуратура – Пловдив, предвид събрани доказателства за престъпления, извършени от организирана престъпна група.
 Рано тази сутрин Специализираната прокуратура започна извършването на  претърсвания и изземвания в офиси на дружества в гр. София, стопанисващи заведенията „Везувий“ и „Сръбски ресторант Бест“ - бившия "Кошарите", собственост на бащата на небезизвестния Георги Станоев - Бирмата, обиски на лица и разпити на свидетели на територията на гр. София, с цел задържане на ръководните нива на организираната престъпна група.

Banner 468 x 60 px