Destiny

Брутално убийство в Тополовград! Съсед удуши възрастен мъж, отказал му заем

Брутално убийство в Тополовград на възрастен мъж, пише Блиц. От полицията потвърдиха информацията, като уточниха, че сутринта на 20.07.2018 година е получен сигнал за извършено убийство на 69 г. самотно, живеещ мъж инвалид в Тополовград. След посещението на место е установено че лицето е удушено.

При работата по версиите служителите на ОДМВР Хасково са установили че извършителят на престъплението е 39 годишния му съсед. От проведените действия под ръководството на Окръжна прокуратура ЯМБОЛ, се установи, че преди няколко дни извършителя на престъплението е искал заем от убития, който му отказал.

При огледа на местопроизшествието и последващите претърсвания са намерени категорични доказателства доказващи съпричастността на извършителя към убийството.

 При претърсването в дома на заподозрения са намерени пари, за които Христо в показанията казва, че ги е взел от чекмеджето на нощното шкафче от дома на убития. Убийството е извършено поради смесени подбуди свързани с горните версии под влияние на алкохол. 

На арестувания съсед Христо е повдигнато обвинение и е задържан за 72 часа. Предстои да бъде поискана от съда постоянна мярка за задържане под стража.

 

Banner 468 x 60 px