Destiny

Откриха силно разложен труп край Поморие, на изчезналата полякиня е?

Силно разложен труп на жена е бил открит в събота сутринта в горичка край Поморие, тялото е висяло на дърво.

Засега трупът не е идентифициран, но се предполага, че е на издирваната 41- годишна полякиня Александра Фулара, изчезнала на 30 юни от поморийски хотел, каза говорителят на Областната дирекция на МВР Цветелина Рандева. Тялото е откарано за аутопсия в катедра Съдебна медицина към УМБАЛ Бургас, която е потвърдила, че няма следи от насилие.

Трупът е открит при поредната издирвателна акция на полицията, която 20 дни търсеше полякинята. Униформени се натъкнали на обесената жена на място, отдалечено на около 500 метра от хотела, от който полякинята изчезна.

Въпреки че издирваната полякиня имала голяма татуировка на рамото, тялото било толкова разложено, че тя не се виждала, разкриха осведомени. Откритата жена обаче била с дрехи, които отговаряли на тези, които носела изчезналата полякиня. Предстои разпознаване, казаха от полицията. Все още не е ясно защо 41-годишната треньорка по карате е решила да сложи край на живота си по този ужасяващ начин. Тя пристигнала на почивка в България на 26 юни, заедно със съпруга си и двете им деца - момче на 15 г. и 8-годишно момиченце.

На 30 юни около 17 ч. казала на мъжа си, че ще излезе да се разходи. Била облечена с рокля и джапанки. Нито една от камерите на хотела и съседния почивен комплекс обаче не е засякъл излизането на полякинята, затова криминалисти предположиха, че тя може да е скочила от терасата на хотелската стая, която е на 1-я етаж. По време на издирването полиция провери десетки квартири и хотели в Поморие, а съпругът на Александра - Бартоломей Фулара бе извикан за повторен разпит в България.24 часа

Banner 468 x 60 px