Destiny

Огромна трагедия почерни Хисар: Млад моторист загина в катастрофа

24- годишен моторист е загинал при пътен инцидент. Мирослав Петков от Хисар е намерил смъртта си рано тази сутрин на пътя между съседните до курорта села Паничери и Старосел.

 За последно младият мъж е видян около 4 часа на събора в село Старосел. Мирослав е бил с кросов мотор и с подходяща за него екипировка. 

Около 11 часа днес минаващи около мястото на инцидента хора са забелязали дълъг спирачен път и са открили трупа на младия мъж.

 Разследващи съобщиха за Блиц, че мотористът е изгубил контрол над превозното средство, излязъл е в дясно извън пътя и се е забил в дърво. Загинал е на място.

 По непотвърдена информация скоростта, с която е карал, е била много над позволената. Все още няма яснота дали жертвата е употребила алкохол.

 Трагедията е двойна, защото само преди около 2 години бащата на Мирослав – Димитър Петков с прякор Бузьо, загина по идентичен начин с мотор в гората над карловското село Климент. Мирослав е едно дете в семейството. Роднините и приятелите му от Хисар са в потрес.

 След смъртта на баща си  младият мъж е наследил бизнеса му – отглеждал е гъби. Местни хора съобщиха още, че наскоро се е оженил. След трагедията остава млада вдовица.

 

Banner 468 x 60 px