Destiny

Съдят шурея на Митьо Очите, заедно с авер съблекли младеж и се гаврили с него

Шуреят на Митьо Очите и аверът му Богдан Рупанов от Поморие са обвинени в жестока гавра с 19- годишен младеж, когото съблекли чисто гол, измъчвали и изнудвали. Днес следобед районната прокуратура в Поморие ще поиска мярка за неотклонение постоянен арест за 26-годишния Янулис и 23-годишния Рупанов, пише 24 часа.

Шуреят на Очите и още четирима млади поморийци бяха арестувани на 13 април при спецакция на полицията в морското градче. След изтичане на 24-часовото им полицейско задържане останалите трима са освободени. По официални данни на Апелативна прокуратура Бургас Богдан Рупанов е обвинен за това, че на 12 април, при условията на продължавано престъпление, принудил 19-годишния Георги Т., да извърши действия противно на волята му, като употребил сила и заплашване. В един от случаите на принуда е участвал и Христос Янулис.

Двамата с Богдан накарали със сила Георги Т. да отиде с тях в жилището на Богдан. Това е станало на 12 април, като пристигайки в апартамента двамата накарали момчето да съблече дрехите си. После качили уплашения ученик на тавански етаж в същата сграда и го принудили да се съблече чисто гол, да падне на колене, да сложи ръцете си зад глава, за да бъде сниман с мобилен телефон. Малко по-късно в същия апартамент насилниците накарали момчето да напише два текста, диктувани от Христос и Богдан, след което да се подпише. Това отново било съпроводено със заплахи и насилие.

Banner 468 x 60 px