Destiny

Загадъчна катастрофа: Кой заряза черен джип „Мерцедес“

Загадъчна катастрофа е станала вчера вечерта край Враца, информира BulNews.bg. Черен джип „Мерцедес“ е катастрофирал на пътя между Враца и Оряхово в района на село Баница.

Инцидентът е станал на коварния ляв завой преди самото населено място. Над района е валяло сняг, заради който асфалтът е бил мокър и е изисквал цялото внимание на водачите, които пътуват в тази посока. Автомобилът се е движел в посока към Оряхово, когато по неизвестни на този етап причини, шофьорът загубил контрол над управлението, влязъл в насрещното, помел пътен знак и се катурнал в канавката.

Случайно минаващи коли се обадили на тел.112 и подали сигнал за станало ПТП. Пристигналите полицаи обаче не заварили никой при катастрофиралия джип. Оказало се, че водачът на „Мерцедеса“ по неясни причини е избягал от мястото на инцидента и изоставил повреденото возило.

По тази причина той няма как да бъде тестван с дрегер за употребата на алкохол. При първоначалния оглед се установи, че повредите са по ходовата част и предницата на германското возило. Очаква се пристигането на пътна помощ, която да премести изоставената кола от отводнителната шахта.

Banner 468 x 60 px