Destiny

Скриха блъсната окървавена кола зад блок в Пловдив, хората се чудят чия е

Участници в катастрофа скриха потрошената си кола до контейнери за смет зад блок на бул. „Дунав” в Пловдив, предава Монитор. Автомобилът е с огънати ламарини, а по отворената въздушна възглавница има следи от кръв. Десният му преден фар е потрошен и по него също има кървави дири, като явно от тази страна на колата е настъпил удара.

Предното стъкло също е на парчета, следи от сблъсък има дори по тавана на автомобила. Дали е бил блъснат човек или ударът е бил в друго превозно средство, не е ясно за хората, които живеят в близкия блок. Според тях потрошената кола не е собственост на човек от техния или съседните блокове.

„Знаем се тук и със сигурност тази кола не е на никой съсед. В събота около 22 часа чухме някакъв зверски удар на булеварда, но тъй като беше тъмно, не видяхме какво се е случило”, обясниха живеещи в блока, зад който е скрита окървавената кола. Комшиите предполагат, че шофьорът може да е бил блъснат и друг да е виновен за пътното произшествие, ако има такова, но пък недоумяват защо не е била повикана Пътна полиция, а автомобилът бил скрит до кофите за смет.

 „И каишка на куче се вижда в колата. Дано само да не са блъснали човек”, се кръстят в близкия блок. От полицията в Пловдив уточниха за Монитор, че собственикът на колата е открит. Имало е пътно-транспортно произшествие, след което той е паркирал зад блоковете колата си, за да организира извозването й. 

Banner 468 x 60 px