Destiny

Жесток скандал в съда в Пловдив заради клането отпреди 15 години, намеси се охраната!

Жесток скандал в съда в Пловдив заради клането отпреди 15 години, намеси се охраната! Блиц

Бесен скандал се завихри преди малко в коридора на пловдивския съд. Родителите и роднините на обвинения в убийство Никола Камберов нападнаха словесно прокурора по делото Галина Андреева, като през цялото време обясняваха на журналисти, че той бил невинен. 

 Преди 6 месеца е бил привикан на разпит и твърдял, че не той, а приятелят му Янко е убил Божидар Моллов преди 14 години. 

Разследващи обясниха, че преди време приятелят на Никола го срещнал и му казал, че ще го издаде за убийството. Именно заради това обвиняемият е споделил пред свои братовчеди, че Янко е убил Моллов. От там тръгнала да се разплита историята. Никола твърдял, че искал да натопи Янко, защото се уплашил, че ще го издаде за зверството. 

Роднините на обвиняемия на няколко пъти вдигнаха скандал затова охраната ги изведе навън. Очаква се мярката за неотклонение да започне след минути. 

Припомняме, че вчера пловдивската прокуратура съобщи за разкрито убийство от далечната 2003 година. Тогава на паркинг в града е бил заклан в груб 26-годишният Божидар Моллов. До жестокото убийство се стигнало след скандал за момиче - бившо гадже на трагично загиналия.

 

Banner 468 x 60 px