Полицейски производства и проверки са започнати срещу двадесет и двама нарушители, засечени за три дни на територията на областта. Задържани са деветима пияни водачи и шестима дрогирани.

Установени са и четирима неправоспособни. С алкохол в кръвта до 1,2 промила били хванати шофьори в селата Стрелци и Бенковски и на две места в пловдивския квартал „Кючук Париж“. Над тази стойност дрегерът отчел при други петима, проверени в жк „Тракия“, на бул. „Македония“, бул. „Източен“ и ул. „Васил Левски“ в областния град и в село Браниполе. Под въздействие на канабис или амфетамин зад воланите били мъже, спрени в Асеновград, Хисаря, Белозем, Йоаким Груево и Царимир. В подобно неадекватно състояние колата си управлявал и пловдивчанин в район „Северен“. В село Виница първомайски полицаи хванали мъж да управлява мотопед без да притежава шофьорска книжка, а при обиск от него е иззета цигара със съдържание на синтетичен канабиноид. С мотопед без регистрационни табели в Царацово бил засечен друг неправоспособен – тийнейджър на 17 години. В Перущица и Долна махала с отнети свидетелства за правоуправление след наложено административно наказание били и водачи на мотори, единият от които нерегистриран по надлежния ред. В Труд униформените засекли два автомобила с прекратена регистрация, а в Церетелево кола била с табели на друго МПС.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space