Двама непълнолетни са задържани за серия посегателства на територията на пловдивския район „Северен“. В дирите на 16-годишните момчета влезли полицаи от Трето РУ, след активно разследване на сигналите.

Тийнейджърите са с богати криминални досиета, а според събраните до момента доказателства действали заедно или поотделно в периода от август м.г. насам. Изяснено е, че тяхно дело са четири взломни кражби на пари и вещи от моторни превозни средства на паркинг пред лечебно заведение на бул .“България“. Също така задигнали метално устройство от ходовата част на велосипед, съхраняван в помещение на гара „Филипово“.

В средата на миналия месец пък отнели противозаконно лек автомобил, паркиран на улица в квартал „Шекер махала“.

banner

Документиране на случаите продължава, работи се и за установяване на съпричастността на задържаните и към други подобни престъпления.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!