Destiny

14- годишният каскадьор, забил се в ограда в пловдивско село, се оказа правук на Цар Киро

Каскадьорът от Йоаким Груево се оказа правнук на Кирил Рашков - цар Киро, който почина на 1 април миналата година, пише Blitz. Както PlovdivNews.bg писа кола се заби в ограда и влезе в двора на крайпътна къща в пловдивското село Йоаким Груево посред нощ.

Според очевидци колата, марка Мерцедес, се движила с скорост. Заради атмосферните условия водачът изгубил управление над автомобила и се забил в къщата

Катастрофата събудила обитателите на къщата. Бил подаден сигнал в полицията. По първоначална информация няма сериозно пострадали при сблъсъка.

На място е пристигнала полиция. Установяват се причините за катастрофата.

По-късно от полицията уточниха, че около 1 ч. днес дежурен автопатрул на РУ-Стамболийски бил изпратен на сигнал от тел. 112, че в село Йоаким Груево лек автомобил „Мерцедес” се врязал в ограда на частен имот. Установено е, че колата управлявал 14-годишен тийнейджър.

Не е пострадал, пробите му за употреба на алкохол и наркотични вещества са отрицателни. По предварителна информация момчето взело ключовете на семейния автомобил без знанието на близките си.

Произшествието е отработено по административен ред, а проверката за изясняване на всички факти и обстоятелства по случая продължава.

 

Banner 468 x 60 px