ОВЕН

Днес дори и срещите, от които не сте очаквали нищо особено, ще преминат добре. Разбирането както със стари, така и с нови познати няма да е никак трудно.. Отношения, които са били напрегнати, ще станат по-спокойни и топли. Вероятни са парични постъпления.

ТЕЛЕЦ

banner

Предстоят ви трудни разговори, обсъждане на теми, които предпочитате да не засягате. Намирането на правилния тон и точните думи няма да е лесно. Определено ще се справите с това благодарение на здравия си разум. Днес хората ще се обръщат към вас за съвет и помощ по-често от обикновено и това може да ви изнерви.

БЛИЗНАЦИ

Денят няма да мине без изненади. Независимо от развитието на обстоятелствата, опитайте се да запазите самообладание и не се поддавайте на мимолетни импулси. Информираните решения ще бъдат успешни, но за действията, предприети набързо, може да съжалявате. Не се отказвайте от това, което сте започнали.

РАК

Ако през този ден се заемете с някакви сериозни дела, бъдете готови, затова, че няма да успеете да постигнете успех бързо и без затруднения. Нещо може да се обърка и е вероятно нарушение на дългогодишни споразумения. Възможни са и неприятни инциденти, поради които ще трябва да коригирате плановете си.

ЛЪВ

Началото на деня ще бъде интересно и вдъхновяващо. Вероятни са необичайни и приятни събития, както и срещи, които ще повдигнат настроението ви. Времето е подходящо за поемане на сложни и мащабни дела. В следобедните часове ще бъде особено важно да не си създавате илюзии и да оценявате реалистично ситуациите.

ДЕВА

Подходящ ден за обсъждане на сериозни въпроси и планове за бъдещето или за общуване с хора, които споделят вашите интереси и професионални цели. Разговорите за работа, ако се водят в неформална обстановка, ще бъдат по-успешни. Възможно е да ви предложат нещо интересно или да получите отличен съвет.

ВЕЗНИ

Ще имате време да направите много полезни неща и то не само за себе си. Ще има възможност да помогнете на човек, изпаднал в трудна ситуация. Проблеми, които напоследък предизвикват безпокойство ще бъдат успешно разрешени. Вероятни са промени към по-добро в личните отношения

СКОРПИОН

Очаква ви напрегнат ден. Бъдете готови за много задачи, които ще възникват постоянно. Не всичко ще върви гладко, но не трябва да се притеснявате, защото ще се справите добре. Ще се появят добри идеи и ще намерите нов начин за решаване на изостанали важни проблеми.

СТРЕЛЕЦ

В началото на деня са вероятни дребни недоразумения, но не трябва да се тревожите за тях. Дори ако не всичко върви по план, ще намерите начин да промените ситуацията, да избегнете проблеми и да постигнете отдавнашни цели. Познати с готовност ще се притекат на помощ, а общите дела ще ви сближат много.

КОЗИРОГ

Очаква ви доста уморителен ден. Най-вероятно ще трябва да правите няколко неща едновременно. Не всичко ще бъде лесно, но ще се справите, благодарение на натрупания опит. Възможни са неочаквани пътувания. Някои от вас ще имат шанса да посетят интересни места.

ВОДОЛЕЙ

В началото на деня може да възникнат леки, но неотложни задачи, с които бързо ще се справите. Малко по-късно може да се съсредоточите върху нещо по-интересно, където да развихрите въображението си и способността да забелязвате това, което другите не виждат.

РИБИ

В началото на деня няма да ви е лесно да разберете правилно другите и това може да създаде неприятна ситуация. Важно е да не избухвате и да се опитате да избегнете открит конфликт. Денят е добър за разрешаване на всякакви въпроси, свързани с пари и имущество. Някои от вас ще сключат изгодни сделки.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!